covers

jeffament

New member
covers

אני ממש אוהבת קאברים טובים כמו pearl jam- crazy mary last kiss nirvana-the man who sold the world soundgarden -come together ורציתי שאולי תמליצו לי על עוד קאבים טובים..

DeaD enD

New member
עוד קאברים...

pearl jam - rockin' in the free world.... תתרחק מהגירסה שstaind עשו לblack של pearl jam...

jeffament

New member
אוקיי..אני לא אגיד את זה שוב

אני בת!! ועכשיו הניק ניים שלי.. אני בסיסטית, וחולה על בס וכל מה שקשור אליו הלהקה האהובה עליי היא פרל ג'ם.. אז לקחתי את הבסיסט (החמוד מאוד) ושמתי אותו בתור ניק ניים, כל זה בגלל שזה לא רצה לקבל את הניק ניים הרגיל שלי.. וד"א אל תמליצו לי על פרל... אני מכירה כמעט כל שיר שהם אי פעם ניגנו... אז קיוותי ללהקות אחרות. והקאב של סטיינד הוא דיי חרא, אבל לפחות לא ברמה של הקאבר שנעשה לRHCP ע"י אול סיינטס (לשיר-under the bridge)

stone cold jane

New member
עוד כמה...

pearl jam- soldier of love (קאבר של איזה ארתור אחד...) pearl jam- masters of war (בוב דילן) pearl jam- sonic reducer (אין לי מושג איך מאייתים, או של מי הקאבר) pearl jam- i am a patriot (כנ"ל לגבי של מי זה...) soundgarden- everybody's got something to hide eccept 4 me & my monkey (ביטלס) soundgarden- earache my eye (שוב, אין לי מושג איך לאיית) (צ'ינג וצ'ונג או משו כזה...) soundgarden & pearl jam- hey baby (ג'ימי הנדריקס) אלה הממש טובים! תהני! :))

DeaD enD

New member
וואלה...לא ידעתי...

בקשר לblack hole sun.....ולג'ף...מיצטער עם העלבתי או פגעתי....בסיסטית...מגניב...אני בסיסט....אבל אני מסתייג מלנגן פרל ג'אם.....לא כי אני לא אוהב או משהו כזה (חס וחלילה)....פרל ג'אם זאת הלהקה שאני הכי אוהב....אבל פשוט ניראה לי שאני כל כך מעריץ ומעריך את המוזיקה שפשוט אני מעדיף להשאיר אותה לאוזן ולא לידיים.... ד"א...באמת בסיסט טוב (jeff)....

jeffament

New member
אני לא מסכימה

אוקיי... זה ישמע טיפשי אבל.. אני נורא נהנת לנגן שירים של פרל ג'ם.. תכלס אני יודעת רק 3 כי יש שירים אחרים שיותר מושכים אותי לבס.. אבל יש משו כ"כ כיף בלנגן שירים של הלהקה שאני הכי אוהבת.. ועכשיו הקטע הטיפשי.. לפני כמה זמן הייתה הופעה בטלויזיה ופשוט ניגנתי יחד איתם.. זה היה ממש כיף.. למרות שאני מבינה את הנקודה שלך.. אבל יש לי שאיפה לעשות להם מחווה יום אחד או משו, כי אני רוצה לראות כזאת, ואם אף אחד לא עושה.. אני אעשה (אני מקווה) אז אין זמן יותר טוב מעכשיו כדי להתחיל ללמוד..

DeaD enD

New member
לפי מה שראיתי..

בכרטיס שלך את מאיזור ירושלים...ואם תימצאי גיטריסט ומתופף (או שאת מכירה כבר) שאוהבים מאוד פרל ג'אם ומוכנים לעשות להם מחווה אני מוכן להיתנדב ולשיר....למרות שהקולות שלי ושל אדי קצת שונים..(ניראה לי רק קצת).....אבל עדיין אני ממש אוהב לשיר שירים של פרל.....(ד"א אני מירושלים..)...ואם בכל זאת תעשי מחווה זה ניראה לי יהיה גדול כי עוד לא ראיתי מישהו שעשה להם מחווה....

jeffament

New member
:)

אני נורא הייתי רוצה, אבל יש לי פחד אטומי מלנגן עם אנשים, בגלל שאני מרגישה שאני פשוט לא טובה מספיק... בגלל זה אני לומדת כל הזמן ולא עוזבת את הבובה שלי לרגע (הבובה שלי זאת הגיטרה שלי).. בתקווה שאני ארגיש מוכנה ואוכל לפעול.. ו.. זה קטע נורא מבאס, אני היחידה שאני מכירה שאוהבת פרל ג'ם... למרות שעשיתי מאמצים להשפיע על אנשים... אתה מי-ם?, בכרטיס שלך כתוב משו מדרום... מאיפה אתה בי-ם?

stone cold jane

New member
לא נכון

זה לא, עשו לו קאבר אבל השיר עצמו, כריס כתב והלחין! הנה קישור: http://www.epinions.com/content_2986385540 ולקחתי את מה שחשוב משם: Black Hole Sun by Steve Lawrence and Eydie Gorme (originally by Soundgarden) Generally, a cover song is performed by a younger artist or band playing an older song that influenced them or has some other significance to them. This is one of the exceptions. Steve and Eydue, fringe members of Frank Sinatra's rat pack, were the archetypical husband and wife vocal duo. Their act developed in the lounges of Las Vegas and helped to define what we now know as lounge music. Here, the duo perform Soundgarden's depressing hit from the mid nineties. In place of angst and rage, though, we get lush, syrupy vocals and a lavish orchestration complete with strings, piano, and muted trumpet. The result is something that might cause grunge rock purists to run away screaming, but it's unusual enough that the rest of enough have to at least give it a listen to know that such a bizarre combination is possible. רק בגלל שזה נשמע כזה ישן, ושל סאונדגרדן זה רוקיסטי כזה, אומר שדווקא זה של סאונדגרדן הוא קאבר

זאת הייתה ההשערה שלי...

כי יש לזה סאונד ממש ישן וממתי מחדשים שירי רוק לקלאסי...זה בדר"כ הפוך.. סורי שבילבלתי אותכם לשווא

jeffament

New member
זה אחלה קאבר

וד"א... הקאבר הזה Lucy in the Sky with Diamonds - the greatful dead הוא ממש טוב, (שיר מקורי של הביטלס)

DeaD enD

New member
אז ככה...

אני גר בדרום....(הכי דרום שיש)...אילת...אבל אני רוב השנה בירושלים...פנימיית בויאר....(לכל מי שתוהה....לא המישפחה שלי לא מוכה ולא מרביצים לי בבית וגם לא זרקו אותי מהבית....פשוט שיעמם לי באילת ולא תאמינו כמה גרועה כמות הערסים והפרחות בעיר)...וזהו....

למעלה