cover

manic_subsidal

New member
cover ../images/Emo53.gif../images/Emo101.gif

הורדתי מן bootleg כזה עלוב של offspring שרים קטע מתוך weezer- the sweater song ו green day - basket case עכשיו זה נפסק באמצע של הקטע של basket case יש למישהוא מושג איפה אני יכול אולי למצוא את כל השירים ? כאילו את כל הקאבר? חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי

craper

New member
שמתי קטע של הופעה חיה

שהם שרים את SELF EC TEEM ... אבל בהתחלה הם אומרים "THIS IS OUR LAST SONG" ושרים את ההתחלה של BASKET CASE ... אולי אתה מתכוון לזה...

badphish

New member
שמעתי את 2 הדברים שאתם מדברים עליהם

ואני בספק שיש גרסה מלאה לזה של וויזר וגרין דיי

OPERATiON_iVY

New member
יש לי את זה..

הורדתי את זה לפני איזה שנתיים, אבל זה בקובץ RAM, והאיכות ממש גרועה וגם השירים לא מבוצעים עד הסוף... בטח יש לרובכם את זה אבל למי שאין, תורידו את ה"מיני-קאברים" של אופספרינג לWANNABE של הספייס גירלז, IRON MAN, HIT ME BABY ONE MORE TIME, ו-BEAUTIFUL PEOPLE.

craper

New member
אם מדברים על קאוורים...

הקוואר של אופפספרינג ל STAND BY ME ממש נחמד (אני חושד שזה קאוור לקאוור של נופקס) וגם הקאוור של סקס פיסטולז לMY WAY של פרנק סינטרה שולט!! והקאוור של VANDALS ל-DANCE OF THE SUGER PLUM FAIRIES... פשוט מגניב....

OPERATiON_iVY

New member
STAND BY ME...

אופספרינג לא עשו לזה קאבר, אבל PENNYWISE עשו לזה... פעם פשוט באיזה הופעה שלהם בניו ג´רזי, הם הביאו לדקסטר מהאופספרינג לשיר... יש לי את הMP3 של זה וכנראה שזה מה ששמעת...

craper

New member
אה...בגלל זה דקסטר אומר

GO FLETCHER... או משהו כזה...

craper

New member
BTW

זה רק אני או שהחייזר הזה של תפוז בחתימה שלי נראה ממש הומו?

ּpine appleּ

New member
נכון!!!

גם אני נורא אהבתי את dance of the sugar plum fairy הם מנגנים את זה נורא מהר- בטח מתוסבך....

למעלה