Counter

בוופק

New member
Counter

מעניין אותי כמה אנשים נכנסים ל"פרופיל" (אם בכלל?) ולכן אני רוצה לשים קאונטר. הבעיה היא שאני לא רוצה את הקאונטרים האלה שמצריכים תמונה קטנה במקום כלשהו באתר מכיוון שאין לי איפה לתקוע את זה. מישהו מכיר קאונטר בלתי נראה?

veredgf

New member
כיווץ

אני משתמשת ב- extreme tracker ואכן יש לו תמונה די גדולה... אבל באחד האתרים פשוט כווצתי אותו ל- 1x1 פיקסלים והוא בסך הכל נקודה קטנה... מבחינתי מה שחשוב זה לזכור את הכתובת שבה אני יכולה לבדוק כמה נכנסו וזה מספיק לי. ורד

בוופק

New member
הממ, ולא אכפת להם?

כי בקישור שנתת רשום: CONDITIONS: The Tracker-code has to be copied into the source of your page INTEGRALLY AND WITHOUT ANY CHANGES. Only then the tracking will be accurate. If you change the code eXTReMe digital shall have the right to suspend services. The button connected to the code must be placed in a <<VISIBLE>> way on your page and in the <<size as exposed below.>> אהממ

veredgf

New member
אני משוכנעת שאולי כן...

אבל למרות שבדרך כלל אני כן שמה את הקאונטר כפי שהוא, באתר אחד הוא פשוט הפריע לעיצוב... הם לא בדקו ולא אמרו שום דבר. יש אתרים שבצורה כלשהי מלבישים את הרקע מעל ולא רואים את הקאונטר הזה גם כן... עכשיו זה לשיקולך. ורד

למעלה