Cosmosis -Psychedelica Melodica

• פותח הנושא GMN
  • פורסם בתאריך

RAOUL DUKEE

New member
לא זה לא היה ברצינות..

התכוונתי יותר בקטע של טירוף.. ואם אני לא טועה מיקו חיבר את הקטע הראשון של הדולפינים.. בכל מקרה הנקודה שלי זה שהמוזיקה שלהם חוצה דורות, הם כמו הלד זפלין של הרוק, 10 שנים ויותר עברו והיצירה שלהם עדיין איכותית ורלוונטית.. הטראנס כויכול התקדם, אבל כל הזבל שיוצא בשנים האחרונות גורם לך להסתכל אחורה ולהעריך את הסאונד של פעם. דעתי לפחות..

TRANCE ADDICT

New member
אע?!?!?!

'' גורם לך להסתכל אחורה ולהעריך את הסאונד של פעם'' אתה משווה תסאונד הזבל של פעם לסאונד של היום?

The Wonderboy

New member
אתה טועה חביבי הם היו עובדים יחד רק שהראל עשה

את הקטע המעשי מיקו רק הגיב לשינויים אפקטים ועריכה ובכלל לא יותר מזה וזה בטוח במיליון אחוז אז אין על מה להתווכח בכלל ... אין ספק שהמוסיקה של הראל ומיקו יחד הייתה הרבה יותר טובה מאשר הראל לבד, וזו גם דעתי, אבל תכלס האיש המעשי זה הראל וזו המציאות.

RAOUL DUKEE

New member
הכוונה- סאונד בתור מוזיקה..

לא בתור הפקה, מובן מאליו שאם הקדמה הסאונד השתפר, המוזיקה לעומת זאת.. אתה מוזמן לתת לי דוגמא למוזיקה איכותית אם אתה מתעקש.. טוב אם אתה כל-כך בטוח אני לא אתווכח איתך, אבל אני צריך לפשפש בארכיון ההקלטות שלי כדי להיות בטוח, כי לפי מה שאני זוכר מיקו מספר שהוא ניגן את הקטע במסיבות פרטיות אצל חברים, ואז הקטע תפס בכל הארץ ורק אחר-כך נוצרה ההכרות עם הראל, שבעצת חברים שיחרר יחד עם מיקו את הקטע בצורה מסחרית..

LiorInDaMix

New member
מה זה? פול און?

רגע אני לא מבין דבר אחד

כמה קוסמוסיסים יש? אני מכיר אחד שהוא עושה גואה קטלנית ושוברת אז יש עוד אחד פולאוניסט מחכה לתשובה

המשנן

New member
אחחח המערה הסודית

אי אפשר למצוא את היציאה ממנה......אם נכנסת אלייה אתה בפנים לנצח!!!!!

Mad Sorcerer

New member
אכזבה אכזבה אכזבה

אפילו לא טרחתי לשמוע - רק מהסמפלים הבנתי שזה יהיה עוד בררה בשורת הבררות :( נשאר רק לשמוע סינרג'י למוות..

Mad Sorcerer

New member
אחרי שמיעה ראשונה

פה ושם יש ניצוצות של קוסמוסיס האמיתי, יש אפילו קטעים טובים מאוד כמו spanish gypsy ו dance of the cosmic serpent- אפשר להרגיש שזה לא עוד אלבום פול און רגיל - קיק באס וצלילים לא קשורים בשביל להרקיד ילדים במקסיקו - יש קונספט, יש מחשבה ויצרתיות ויש השקעה (הפקה מצויינת זה ברור), חבל שזה עדין תחת מעטה כבד של פול און בוקר שלא מחדש כלום, בילי לא שכח את העבודה אבל מה לעשות שהמוזיקה השתנתה. בסופו של דבר מי שאוהב פול און ורוצה לשמוע דברים קצת יותר מעניינים יהנה מהאלבום הזה, גם חובבי קוסמוסיס יתפשרו איתו, אבל יכולנו לצפות להרבה פחות פול און ויותר קוסמוסיס

Mad Sorcerer

New member
למשל בdance of the cosmic serpent

מאיזור ה3:30 - זה נטו קוסמוסיס ב98 אלה בדיוק הניצוצות שאני מדבר עליהם ואם זה היה מגיע בתדירות גבוהה יותר הייתי אומר שזה אלבום מצויין

למעלה