Corrs to debut at city Pops הלהקה תופיע בליברפול בפעם הראשונה. שיהיה בהצלחה.
A AndreaCorr © New member 12/2/04 #1 Corrs to debut at city Pops הלהקה תופיע בליברפול בפעם הראשונה. שיהיה בהצלחה.
B B Not Nobody New member 16/2/04 #4 ברצינות, יש מצב../images/Emo35.gif שנלשלח איזה אימייל מכל חברי הפורום לאיזה כתובות, של הקורס, או של המארגנים של מסע ההופעות (אם נמצא... ) ונתחנן שיגיעו לארצנו הקטנה... רק בשביל להגיד שניסינו, מה אתם אומרים? אין מה להפסיד.
ברצינות, יש מצב../images/Emo35.gif שנלשלח איזה אימייל מכל חברי הפורום לאיזה כתובות, של הקורס, או של המארגנים של מסע ההופעות (אם נמצא... ) ונתחנן שיגיעו לארצנו הקטנה... רק בשביל להגיד שניסינו, מה אתם אומרים? אין מה להפסיד.
א אני אוהב את הקורס New member 16/2/04 #5 אם אף אחד לא יקדים אותי.. אני אשלח לאתר הרשמי משהו בסגנון בסוף בשבוע הזה.. קראת את המחשבות שלי...
B B Not Nobody New member 16/2/04 #6 ../images/Emo98.gif : כדאי לרשום את האימייל מכל חברי הפורום, להדגיש שהרבה אנשים שולחים את המכתב...
O oasis147 New member 16/2/04 #7 כן כן כן כן כן כן *מתלהבת* ../images/Emo3.gif רק לא לשכוח ולזנוח את זה אהמ אהמ מה שקרה בפורום של מישל אהמ אהמ אני באמת חצי חולה
כן כן כן כן כן כן *מתלהבת* ../images/Emo3.gif רק לא לשכוח ולזנוח את זה אהמ אהמ מה שקרה בפורום של מישל אהמ אהמ אני באמת חצי חולה
א אני אוהב את הקורס New member 17/2/04 #8 אגב, איפה אני יכול למצוא רשימה של כל חברי הפורום הנוכחיים? אני לא רוצה לשכוח בטעות מישהו..