cool... awesom...
C California Girl New member 24/10/04 #2 holy shit אחלה כיסא אבל אני יורדת למטה לראות מה עוד יש ופתאום אני רואה בצד ליצן!!!!!! נהרס לי היום. עוד יותר.
holy shit אחלה כיסא אבל אני יורדת למטה לראות מה עוד יש ופתאום אני רואה בצד ליצן!!!!!! נהרס לי היום. עוד יותר.
M microbe15 New member 24/10/04 #4 נדיררר Chef's Luv Shack לפיסי ב-5 דולר היה פעם כסא דומה (מתנפח) למכירה בארץ אם מישהו זוכר... כשיצא הסרט היו מוצרים של ס"פ למכירה במעריב לנוער יש לי את העמוד הזה עדיין...
נדיררר Chef's Luv Shack לפיסי ב-5 דולר היה פעם כסא דומה (מתנפח) למכירה בארץ אם מישהו זוכר... כשיצא הסרט היו מוצרים של ס"פ למכירה במעריב לנוער יש לי את העמוד הזה עדיין...
R red mosquito New member 24/10/04 #8 אני בעד...../images/Emo60.gif שכל אחד ישים שקל, ונקנה איזה מיליון כורסאות מתנפחות איזה מציאותית אני הא?!
אני בעד...../images/Emo60.gif שכל אחד ישים שקל, ונקנה איזה מיליון כורסאות מתנפחות איזה מציאותית אני הא?!
E elcool New member 24/10/04 #9 אוקי, אתה קורא לחישוב קטן.. 63$ = 283.5 ש"ח איפה תמצא 283 אנשים בפורום הזה, הא?
R red mosquito New member 24/10/04 #10 אוקי... בפעם המאה ... אני בת ! ובנוסף אני גם צינית, לכן כתבתי: "איזה מציאותיתי אני, הא?"