controlled free-falls

erwrxstier

New member
controlled free-falls

לא בטוח שזה קשור לפורום ב100% אבל בכל מקרה יש את המכנה המרכזי המשותף (זמן אוויר) יש מישהו כאן שיש לו ניסיון עם קפיצות כאלה? יש בכלל מקומות בארץ עם פוטנציאל לקפיצות כאלה? איזה טכניקות יש ואיזה ציוד צריך ? אם מישהו מכיר את התחום ויכול לספר קצת אני אשמח מאוד אין כמעט שום מידע באינטרנט על התחום הזה למישהו שלא יודע במה מדובר שיסתכל בסרטון הנצחה של דן אוסמן המלך http://www.youtube.com/watch?v=TokjJrMB9qs

Ron Miasnikov

New member
ממממממממ

לא חושבת שתצליח למצוא מספר ישראלים מספיק שיסכימו להתאמץ כל כך הרבה כדי שלך יהיו 2 שניות של נפילה חופשית. (וזה בכלל יותר כמו static line) אז נראה לי שאם ברצונך לנפול חופשית בארץ, פשוט בא לעשות קורס צניחה. הרבה יותר פשוט והרבה פחות מסוכן רון נ.ב. לא ראיתי את כל הסרטון, אבל כתבת סרטון הנצחה? ואתה עדיין רוצה לעשות את זה?

erwrxstier

New member
תגובה

אולי עדיף שתראה את הסרטון במלואו לפני שאתה מגיב\ה סתם תחכה לקראת הסוף ותראה נפילה של מעל 365 מטר , שזה הרבה יותר מ2 שניות של זמן אוויר ומה הכוונה static line ? אתה מתכוון לחבל סטטי? זה חבל טיפוס רגיל עם גמישות מינימלית ולא חבל באנג'י תודה על ההמלצה לעשות קורס צניחה אבל אני כבר צונח 5 שנים לא רק שזה פחות מסוכן זה גם כנראה גם יותר כיף אבל עדיין הקפיצות החופשיות בטבע מושכות אותי מאוד בקשר למשפט האחרון , לא נשמע לי הגיוני בכלל שאני שומע את זה מאחד שעושה צניחות חופשיות

erwrxstier

New member
ועוד משהו

לא חושב שהבעיה שלי תיהיה למצוא ישראלים שיהיו מוכנים להתאמץ הבעיה תיהיה למצוא מקומות גבוהים לקפוץ אפילו אם תיקח תיאורטית את מגדלי עזריאלי, זה נחשב נמוך מאוד יחסית לחלק מהנפילות שהבנאדם הזה ביצע הנפילה הגבוהה ביותר שהוא ביצע שוות ערך לגובה של האמפייר סטייט בילדינג בארהב

elraviv

New member
זה ממש בלתי אפשרי ../images/Emo67.gif

האם זה אפשרי: לצנוח 5 שנים ולא לדעת מה זה static line? או לצנוח 5 שנים ולא להכיר את רון? או להעדיף לעשות בנג'י של 1200 רגל עם חבל טיפוס בעל גמישות מינימלית במקום חבל בנג'י? (אתה ממש רוצה לשבור משהו? או סתם אוהב כתמים כחולים)

erwrxstier

New member
תגובה

אני יודע טוב מאוד מה זה static line בהקשר של צניחה מה שכן לא הבנתי מה לעזאזל זה קשור לשאלה\לסרט שצרפתי חשבתי שהוא מתכוון לחבל סטטי static rope 95% אחוז מהצניחות שלי עשיתי בחול ככה שאני לא מכיר\מתמצא בקהילה בארץ ובגלל זה אני כנראה לא מכיר את רון

Icarus Canopies

New member
נק' המבט שלי...

שאלותיך היו רציניות, ולכן אתייחס אליהן בהתאם. ובכן, הסרטון שצרפת אכן מרשים, אם כי מדובר בקפיצה מסוכנת מאוד. למרות שקיים הבדל ברור בציוד, אני לא מוצא הבדל ברמת הריגוש בין זה ובין בנג'י. אני אישית לא מכיר מישהו בארץ שניסה לבצע קפיצה דומה לזו שבסרטון, אבל אני מכיר מספר אנשים שקפצו בייס (base) - ואני מניח שאתה יודע מה זה. אם לסכם, הסרטון שהראית כאן הוא הכלאה בין בייס ובנג'י - לפחות מנקודת המבט שלי. הייתרון המהותי בביס על פני הסרטון היא הפרוצדורה. ירחם השם כמה צריך לעבוד כדי לקפוץ כמו "דן המלך", לעומת בייס שבס"כ באים, מטפסים, קופצים, בורחים. לשאלות נוספות, ניתן במסר פרטי. UV נ.ב- אני בשום אופן לא מעודד אף אחד לנסות בייס, בנג'י או מה שלא היה כאן בסרטון. אלה דברים מסוכנים ומיותרים (חיחיחי).

erwrxstier

New member
הכלאה בין בייס ובנג'י

לא יכלת לתאר את זה טוב יותר אני מסכים איתך בכל מקרה הפרוצודורה היא חלק מהיופי הרי לא עולים לצוקים האלה ברכבל אלא בטיפוס מבחינת הציוד ,באמת זה נראה עסק מורכב בקשר לבייס, זה גם לא פשוט אי אפשר לקפוץ מאיפה שרוצים לא חייבים להשתגע כמו הבחור שקפץ מהתאומים בקואלה לומפור(450מטר) במלזיה ,אבל עדיין חייבים מקום גבוה מאוד אני לא מבין למה אתה שם את "דן המלך" במרכאות הבנאדם הרוויח את זה בכבוד שני תחומי אקסטרים מטורפים קמו בזכותו, טיפוס צוקים סולו והקפיצות חופשיות שלא נדבר על זה שהבנאדם מטפס מדהים בלי קשר לשיגעונות האלה,אבל זה כבר לא קשור לפורום בכלל

Icarus Canopies

New member
תשמע...

את דן אני שם ב- " " מכיוון שאני לא מכיר אותו, ואני לא נוהג להעניק תארים למי שאני לא מכיר. בכל אופן, לגבי בייס... בוא לא נפתח את הדיון, כי זה לא יגמר כאן. תגיד, אתה עצמך צונח? יום טוב, UV

noamk

New member
אם אני לא טועה.

א. אתה בעצם מחפש כזה. (במקרה אני מכיר.....). ב. המגדלים במלזיה אינם "התאומים" כי אם מגדלי פטרונס. ג. בייס לא צריך להיות גבוה.

erwrxstier

New member
ראיתי את הסרטון שצרפת

נחמד אבל רמה נמוכה משמעותית קצת קשה להעריך לפי הסרטון אבל אני לא חושב שהם מתקרבים אפילו לחצי מהגבהים שאוסמן קפץ

Dirty SanchezZ

New member
שמע ישראל....

אני לא מבין איזה אינטרס יש לבן אדם לעבוד כל כך קשה בליקשור חבלים, לטפס, לסחוב בעליה, לקפל אחר כך ולסכן את עצמו כל כך כשכבר המציאו את קפיצות הבייס. חוצמיזה...לישראלים יקח 4 ימים להקים כזה דבר ורוב הסיכויים שמישהו ישכח משהו בבית ואז יעשו קומבינה ומישהו יחשוב שככה זה יותר עדיף, תהיה מריבה, מישהו יזכר שבצבא עשו את זה אחרת, יוסיפו קשר מוט, יחברו שני חבלים כי האורך לא הספיק.....בסוף זה יגמר רע.... יותר טוב לנוח בבית.... או לקפוץ בייס.... אבל אם זה הקיק שלך, לבריאות....ספר איך היה.

זיידוש

New member
חבלולים

עזוב אותך משטויות! מה שהרס אותי באמת בסרט, זה הZIPPER שהיה לו עם איזה 6-7 עיגונים שנשלפו....זה נפילה חופשית אמיתית....בלי לדעת איך תגמר... ד"א, גיא, זה אתה?

erwrxstier

New member
אתה מתכוון בקפיצה מהגשר ההוא?

לא אחי,אני לא יודע על איזה גיא אתה מדבר קוראים לי אלי

dimafr

New member
After Dan Osman,זייל

http://www.skydivingmovies.com/ver2/pafiledb.php?action=file&id=2847 you have to register to download

למעלה