ראיתי שזה השרשור השני שלך בנושא... נשמח אם תוכל לתת כמה פרטים כמו - מכשיר, מערכת הפעלה ב PC, האם נוצר חיבור ? , מה ההודעת שגיאה שאתה מקבל ב PC ? בקיצור תן כמה שיותר פרטים ...
שלום סימנתי את התיקיות שיסתנכרנו עם הפוקט. השגיאה שאני מקבל היא attentuin required עבור tasks calander וcontacts . מע' ההפעלה (חדשה בשבילי) xp המכשיר 2215 עד עתה עבדתי עם windows me ונראה לי שהכל היה תקין. בפוקט עצמו אין הודעת error. יתר התיקיות כולל inbox מסתנכרנות. אשמח לקבל עצה תודה משה
לא נתקלתי אישית בבעיה אבל ממה שקראתי - כל החיצים מובילים אל האוטלוק ולא אל המכשיר ... קרא את המסמך הזה ... היו עוד כמה הערות על: - בעיה כזו שמתרחשת עם ICQ BAR. - פתרון ע"י מחיקת ויצירה חדשה של partnership - עוד כמה המצאות ... תתחיל ממה שמיקרוסופט ממליצים ... אם עדיין אין פתרון, תכתוב מה בדיוק בצעת וננסה להתקדם ...
לפני מספר ימים נתקלתי בבעיה זהה אצלי. הבעיה אצלי נבעה משם משתמש שונה ב-IPAQ לעומת האוטלוק. ב-IPAQ זה היה בעברית ובאוטלוק באנגלית. על כן שנה את שם המשתמש בפוקט שיהיה זהה ל-אוטלוק. (אם משהו יודע איך משנים את שם המשתמש ב-אאוטלוק אז בבקשה ספר לי?) אם האאוטלוק שלך מוגן בסיסמה אז תידרש להקלידה, כל זאת כמובן לאחר התאמת שם המשתמש. בהצלחה.