Complete Studio Recordings

zender

New member
Complete Studio Recordings ../images/Emo53.gif

היי יש לי שאלה הבוקסט של לד זפלין יצא ב93 והרימאסטרים של כל הדיסקים יצאו ב94 אז אפשר להניח שהבוקסט לא מכיל את גירסאות החדשות(remastered),אני צודק? אני בטוח שלמישהו כאן יש את הבוקסט ויוכל לעזור לי תודה מראש

AeroTom

New member
התשובה נמצאת בשאלה שלך...../images/Emo8.gif

ההוצאה המחודשת של כל האלבומים ב-Remastered הייתה ב-94 כמו שכתבת. ה-Complete Studio Recordings הוא מ-93 אז אלו לא גרסאות ה-Remastered שם... אבל זה לא כזה משנה. אתה חושב שכל מי שיש לו את האלבומים קנה אותם שוב ב-Remastered? האוסף הזה ממש שווה. במיוחד אם אין לך את רוב או כל האלבומים שם. אתה מקבל במארז מהודר את כל 9 אלבומי הסטודיו וגם יש לך אפילו ב- Coda שם את הגרסה בתוספת 4 השירים החדשים שלא מופיעים בגרסת האלבום המקורי. אם אין לך אף אלבום עדיין אז ה-Complete Studio Recordings הוא מארז ממש ממש שווה.

zender

New member
שמע,הכל יכול להיות

לאוסף הזה יש כבר וותק של יותר מ10 שנים,אוליי הם היו נחמדים והחליפו את הגירסאות הישנות בחדשות לא יודע,זה קצת יבאס אותי אם הם לא יהיו remastered,כי אם אני רוצה רעשי רקע אז כבר עדיף לקנות את כל האלבומים בתקליטים ובאמת ללכת עם זה עד הסוף

AeroTom

New member
לא חושב הם החליפו את זה אחרי 94...

למה אם כן אז הם היו מציינים את זה והיה לזה כמובן תאריך חדש...אבל האמת זה לא סגור ב-100%. תיאלץ אבל לחקור את זה יותר לעומק. איזה רעשים? אין כזה הבדל גדול בין גרסאות הדיסקים הראשונות לבין גרסאות ה-Remastered. לפחות אני לא ממש מוצא הבדל ענק. אם זה מאוד חשוב לך, אז תצטרך לקנות בבודדים את כל ה-Remastered. בכל מקרה המארז הזה הוא גם שווה בתוכן שלו וגם במחיר.

למעלה