Compilation - Same Recipe

trancelover

New member
בוא אני יסביר לך בקיצור

1.אני בתוך הקטע הזה של הכנת מוסיקה, בשלבים מתקדמים עם עוד אחד מהרכב שהיה נקרא CHEMICAL SYNTETICS משהוכזה אם אתהזוכר, גם הוציאו אלבום דרך BNE, בכל מקרה, כל העניין הזה כבר מוכר לי, והכל נכון 2.לא דברתי על המוסיקה שאותו לייבל מוציא, SAME RECIPE איכות הקלטה על הפנים, ואם אתה רוצה חברה שיודעת להקליט באמת כמו שצריך -=> BNE.. 3.אם אתה רוצה אני גם יוכיח לך, בוא אליי לאיי סי קיו, תקבל קצת חומר לפני הקלטה ותראה תהבדלים אחרי.. זה בקצר, לא חופר עוד בנושא.

lo siento

New member
לסיכום, ממה שאני יודע וממה שאתה

אמרת, מבחינת הקלטות, אם אתה אומר b.n.e וואלה אחי, סבבה לגמרי אבל תכ´לס, מניסיון(והיה לי אולפן) אין בארץ איכות, תגיד מה שתגיד, אבל וואלה אחי, ואתה עוד משווה את זה לחו"ל אז בכלל אתה בסרט אחי, יש פראמפים ששווים כמו אולפן שלם פה בארץ, יש סינטיסייזרים שוואלה כבר הפסקתי לספור כמה הם עולים,מוניטורים, מיקסרים או מכונות הקלטה למיניהם, מה עוד, מיקרופונים אחי:), וווואו, יש הרבה מה להגיד על סוגי מימברנות למינהם ושלא נדבר על החבר´ה שם למעלה שעושים מאסטרינג לעומת חבר´ה בחוץ בעולם הגדול, וכמו שאינשטיין אמר "תורת היחסות" אני חושב שיש משהו בדברים שלו, מחוץ לזה, המדינה שלנו (ועוד עם המצב היום) על הפנים, אחי, תזכיר לי?, b.n.e וואלה:)

lo siento

New member
אחי, המרצה שלי הוציא דרך b.n.e

ושמעתי את ההקלטה, סבירה, אני לא אומר שלא, אבל אנשים מדברים ומסתכלים על גדול אחי, לא מסתפקים בקטנות, אם אתה רוצה ללכת עד הסוף תחשוב בגדול אחי, ככה זה

למעלה