שלום! אשמח לקבל המלצות בנוגע למחשב זה. הצרכים שלי הם בעיקר יומן הפגישות בסנכרון עם Outlook ופתיחת מסמכים ב-officeו- adobe reader. מלבד זאת: העברית של palm os מתאימה? או צריך להתקין משהו שמתאים ל-windows mobile? תודה על העזרה! אריאל
אם כן, המכשיר הזה לא כל כך מתאים בגלל שיש לו מעבד חלש ומעט זיכרון. עברית ל-WM2003 יש, ושום תוכנה שתתאים ל-PALM OS לא תתאים ל-WINDOWS MOBILE (אלא אם מדברים על J2ME, אבל למי איכפת)
אני מתלבט כי אין לי מושג בתחום ואני לא ממש רוצה לטעות ברכישה. מצד אחד אני מאוד לא אהבתי את הפאלם שיש לי, אני מעדיף מערכת הפעלה של windows ומצד שני הצרכים שלי הם מאוד מוגבלים (כמו התקציב שלי). חשבתי שהמכשיר שכתבתי לך הוא טוב ועונה לצרכים שלי, הוא גם עומד בתקציב (בסביבות 1100 ש"ח). אם אתה חושב שאני טועה, ספר לי. תודה על העזרה! אריאל
הוורד בפוקט יותר דומה לNotepad משוכלל. כלומר בלי טבלאות ואיורים ועיצובים, אך עם שינוי גופנים. רק תדע שהתקציב שלך חייב לגדול כי עברית למכשיר הזה עולה כ300 ש"ח וכן חייבים לרכוש מגן מסך. אם הנרתיק של המכשיר שווה משהו אז תשמור אותו אך אם לא תתכונן לעוד הוצאה של 100+ ש"ח. עוד משהו - למכשיר יש מעט זיכרון - 10 מ"ב ROM וכן עוד 32 RAM. כאשר חלק מהRAM משמש להרצת תוכניות ולכן כדאי מאוד שתרכוש גם זיכרון הרחבה כדי שתוכל לאחסן שם מידע. לדעתי - אני לא יודע איזה פאלם היה לך אבל לדעתי כדאי לך לנסות את הTE שלדעתי יספיק לך.
החלטתי שמאוד חשוב לי לקחת את המידע שלך וללכת לראות את המכשיר בעצמי. על כן, ניגשתי לחנות HANDY וביקשתי להתרשם במספר מכשירים וראיתי כי בסופו של דבר ה 1710 הוא עונה לקריטריונים שלי. תודה רבה שוב אליך בפרטי.