compaq evo N1020

maximsp

New member
compaq evo N1020

היי אני בהתלבטות אם לכנות מחשב נייד מסוג compaq evo N1020v מפרט: pentium 4 2.4 GHZ 256 זיכרון פנימי 40 ג'יגה הרדיסק כונן DVD בקניה יד שניה מחשב בן שנתיים 2500 ש"ח השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את המחשב, האם כדאי?

maximsp

New member
חברה בבקשה... זה דחוף!

אני צריך להחזיר תשובה עד יום ראשון... בתודה מקסים

bar666xp

New member
שימושים ושות...

בכל מקרה P-4 הוא לא מעבד למחשב נייד... הוא מעוד דומה לATHLON DTR על נייד ואף נחות ממנו בהרבה היבטים.

maximsp

New member
שימושים

השימושים שלי הם בעיקר אופיס אינטנת וקצת תיכנות... השאלה שלי היא בעיקר האם הוא עמיד ולא ישבר לי תוך חצי שנה שנה...

bar666xp

New member
בעיקר ביגלל התיכנות כדאי לך לדעתי להשקיע

במשהו חדש... העלות למשהו שיהיה מעולה לכמה שנים טובות בשימושים הללו יהיה באיזור ה6.5Kש"ח... כניראה בעל מעבד כור2דו T5600 צפונה עם 1G זיכרון... עם HDD 120G/160G... אבל אפשרי גם ללכת על משהו כמו TURION החד כור אאל"ט הוא יוצא הרבה יותר משתלם מהכור-סולו של אינטל {והוא 64BIT שבתיכנות עם פנים לעתיד... העתיד יהיה ב64BIT}. אני באופן אישי לא רואה משהו שמעבד עם ריבוי ליבות יוכל לעשות שבעל ליבה אחת לא יכול... אבל יש הרבה דברים שמעבדי 64BIT יכולים לעשות שמעבדי 32BIT לא יכולים לעשות.

eliel11

New member
תלוי במצב שלו אבל יותר מ1500 זה לא משתלם

אפשר לקנות חדש ב2.5K-3K ואז יש לך אחריות ומעבד שתואם באמת לנייד (בטווח הזה בעיקר סלרון M שהוא מעולה לצרכים שלך או סמפרון שגם מעולה לצרכים שלך). ובעיקר לא צריך שדאוג שאולי משהו דפוק ולא שמת לב וכו וכו.

למעלה