Commentaries

NorthernStar

New member
Commentaries

למרות שרכשתי את הChosen Collection לפני אי אילו חודשים, רק עכשיו סיימתי לצפות בכל הפרקים פלוס הריאיונות פלוס הfeaturettes פלוס דיסק הבונוס (הקטע על חוטי הרוק היה די דוחה). מה שכן, דילגתי בכוונה על כל הקומנטריז לאורך כל העונות, וכעת חשקה נפשי לצפות בהם (או במוצלחים שבהם). הבעיה היא שבשום מקום על הפולדרז של העונות (מלבד העונה השניה) אין רשימה מסודרת של הפרקים שלהם מצורף קומנטרי, וכך נידונתי לפשפש בכל הדיסקים ולחפש לי קומנטריז ראויים. אז השאלה שלי היא כפולה: האם למישהי יש רשימה או לינק לרשימה מלאה של הקומנטריז? האם יש לכן המלצות - איזה קומנטריז מרתקים ומוסיפים אינסייט, ועל אילו לוותר?

אין לי רשימה, אבל יש המלצות:

Once more with feeling - חובה לראות. Smashed - כנ"ל. Hush - דהה. WIld at Heart - קומנטרי מיותר. לא נהניתי בכלל. Chosen - קומנטרי מעולה. CWDP - קומנטרי.. מעניין. כדאי לראות. Fool for Love - כנ"ל The Body - מעולה. This Year's Girl - מעולה. אלו הבולטים.. אם אני אזכר בעוד קומנטרים טובים אני אגיד

NorthernStar

New member
תודה, זה מאוד עוזר

יש קומנטרי מעניין בעונות 2-3? ראיתי שאין בThe Wish (!!!) או בPassion. לעומת זאת, זכור לי ששמתי לב שיש ב"סופרסטאר", אחד הפרקים המיותרים ביותר. בקיצור, תודה. הרשימה הזאת לבד תספיק לי לכמה שבועות!

nick at noon

New member
אתר נחמד

שבו אפשר לגלות את הפרקים שיש להם קומנטריז הוא: http://dvdcompare.net/comparisons/film.php?fid=1571 או בקיצור זה רק צריך לכתוב buffy למעלה ולבחור עונה. הקומנטריז האהובים עלי הם של ג'וס. בעיקר של הפרק Innocence. שזה לא מפתיע כי זה הפרק האהוב עליו. הוא מצליח להיות מאוד אינפורמטיבי לגבי תהליך היצירה ויחד עם זה מאוד מצחיק ומעניין, לפחות ברוב הקומנטריז שלו. כמובן שגם צריך לשמוע את הקומנטריז שלו להאש, רסטלס והגופה.גם הקומנטריז של ג'יין האספנסון משעשעים. קומנטריז של יותר מאדם אחד יכול להיות מאוד מתסכל כי הם יכולים לדבר אחד עם השני ולצחוק מדברים טיפשיים. בסה"כ שווה לראות את כל הקומנטריז כי מי יודע מה יעניין אותך.

NorthernStar

New member
אתר שווה! ../images/Emo51.gif

מפאת קוצר הזמן אני מנסה לקפוץ ישר לקומנטריז השווים. מצד שני, אולי כי 40 מעלות בחוץ, אני אנסה דווקא פרק שלא הופיע ברשימת המומלצים לעיל ונראה.

ping93

New member
אני הקשבתי לכל הקומנטריז,

(וגם לאלה של אנג'ל) והקומנטריז הכי טובים היו באמת של ג'וס, למרות שהקומנטרי על Wild at Heart (ביחד עם מרטי נוקסון וסת' גרין) לא היה מעניין במיוחד, וככה גם הקומנטרי על Lessons (עם דייוויד סולומון) - הוא נותן קומנטריז הרבה יותר טובים כשהוא לבד (לכן גם התאכזבתי מהקומנטרי על A Hole in the World, שהיה ביחד עם אלקסיס דניסוף ואיימי אקר). הקומנטריז שמוסיפים הכי הרבה אינסייט הם The Body וOMWF, וגם Hush מעניין במיוחד. עוד קומנטריז שנהניתי מהם היו אלה של ג'יין אספנסון ודייוויד פיורי על פרקיהם השונים, וגם דאג פיטרי נותן קומנטריז די טובים. קומנטריז שתסכלו אותי לחלוטין היו על Consequences על ידי הבמאי של הפרק (מלא בהערות משעממות על תאורה), Hell's Bell's, Normal Again ו Bad Girls.

MoGanC

New member
hell's bells באמת זוועתי

רוב הפרק שותקים ובקטעים שהם כן מדברים אתה תוהה אם הם בכלל ראו את הסדרה אי פעם... גועל נפש. אבל איך לא אהבת את wild at heart ? זה היה פשוט אחלה קומנטרי כאילו אתה יושב איתם וצופה בפרק ביחד,זה כזה בסבבה (והם ממשיכים לדבר גם כשהפרק נגמר, היו צריכים לעשות פייד אאוט זה היה גאוניXD רק לא הבנתי למה בגרסא הארופאית של הדיוידי הקומנטרי הזה לא קיים) הקומנטרי לרסטלס היה טוב גם. וגם לפרק Primeval היה קומנטרי שהופתעתי לגלות אותו (בשום מקום לא היה כתוב שיש לפרק קומנטרי)

לי היה ממש קשה לעקוב אחרי מה שהם אומרים

בWild at Heart. וגם כל הזמן אמרו "הו, הנה ווילו לפני שאנחנו gayed her up"

QuiteSimply

New member
אין את זה במארז

כי זה לא ממש באפי, אבל מאוד נהניתי מהקומנטרי על סרניטי.

nick at noon

New member
דווקא אותו לא אהבתי במיוחד

ג'וס יכול לדבר שעות על צורת התאורה, הוא מודה בזה בעצמו. ותאורה לא מעניינת אותי במיוחד. אני די מצפה למהדורה החדשה של הDVD של סרניטי שבה אמור להיות ערוץ קומנטרי נוסף של שחקנים. אם כי כמו שאמרתי כבר כשיש כמה אנשים ביחד זה נוטה להיות מעצבן. הקומנטריז של פיירפלי מעולים. דבר ראשון יש לחצי מהפרקים קומנטרי, דבר שני רבים מהם כוללים את ג'וס. האהוב עלי ביותר הוא של objects in space.

ping93

New member
הו, הקומנטריז של פיירפליי היו נהדרים.

במיוחד הקומנטרי הפילוסופי על Objects in Space.

NorthernStar

New member
What's my line 1+2

ישבתי וצפיתי \ הקשבתי למרטי נוקסון, שאני באופן אישי מחבבת. בחלק הראשון היא פחות מדברת על הפרק עצמו, ויותר על החוויות שלה בסדרה, על הסטים השונים, על האופן שבו הם מרמים את הצופים ביצוג של, נאמר, בית הקברות. רק בחלק השני היא פירשנה יותר את הפרק, ולא הרשימה במיוחד באינסייט שלה. פחות או יותר מה שכולנו יכולים לומר על הפרק פלוס קצת אינפו על ההפקה (ה"מים הקדושים" שעשו לדייויד פריחה, כריזמה שלא יכולה לסבול את החרקים וכו'). השרשור נעשה מעניין, אגב. שמתי לב שבעונה השביעית יש יותר קומנטריז עם cast members. מעניין אם הם מוסיפים עניין או רק יוצרים שיחה פרטית עם רפרנסים שאין סיכוי שנבין.

nick at noon

New member
קומנטריז עם שחקנים זה נחמד

זה קצת נותן יותר מבט על איך משחקים את הדמויות וגם על ההתרשמות שלהם מהבימוי והתסריט. לפעמים יותר נחמד לשמוע אותם מדברים על זה מאשר את הבמאים והכותבים כי השחקנים רואים את זה כאנשים שלא עושים את זה. זה מזכיר לי שאחד מהקומנטריז האהובים עלי זה של ג'וס ואלקסיס דניסוף (ווסלי) לפרק "לסובב את הבקבוק". מעניין ששם הם מדברים על איך שהאלכסיס ודייויד בוריאנז עיקבו את הצילומים בשעות בגלל שהם לא הצליחו להפסיק לצחוק. ובפרק של עונה 5 יש קומנטרי עם אדם בולדווין (המילטון) שבו הוא אומר שהוא חושב שזה מאוד לא מקצועי ששחקנים לא מצליחים להפסיק לצחוק ושזה ממש מעצבן אותו כשהוא משחק עם מישהו שעושה את זה. אני לא זוכר למה הוא מציין את זה אבל הוא לא ממש אומר שזה קרה לו עם דייויד אבל זה די ברור. יתרון אחד ברור לדעתי בקומנטריז עם שחקנים הוא שבגלל שהם שחקנים הם לרוב יותר ברורים כשהם מדברים. במאים וכותבים לפעמים קשה מאוד להבין וכמובן שאין כתוביות לקומנטריז. לגבי הקומנטרי של מרטי נוקסון - אני לא זוכר שאי פעם קומנטרי שלה ממש עניין אותי.

../images/Emo45.gif מרטי נוקסון באמת די משעממת.

בניגוד לג'יין אספנסון ודאגלס פטרי.

kitkat8

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifשאלת מוזיקה בבאפי..

אני יודעת שיש אוסף של השירים מהסידרה שייצא לפני המון שנים והוא כולל את עונה 1-4 האם יש עוד אוסף? ואם כן איפה משיגים? והאם השירים טובים?

ping93

New member
יצא דיסק בשם Radio Sunnydale,

אך הוא יצא בשתי מהדורות שונות - אחת בארה"ב ואחת בבריטניה. בגרסה הבריטית יש יותר שירים, אבל עדיין חסרים שם כמה מהשירים שיש בגרסה האמריקאית. למיטב ידיעתי אפשר להשיג אותם רק בחו"ל. וכן, השירים טובים, הם מבאפי.

למעלה