comingof01age היקר\ה

comingof01age היקר\ה

אני אישית אדם עם הרבה סבלנות ותמיד אומר שיש מקום לכל אחד\ת להביע את דעתו\ה אבל איתך הבנתי מגיע אל קצה גבול הקליטה.

ובאמת מבקש ממך כמה תשובות אמת (שלך כמובן)

א - הבנו שאת\ה רואים בקבוצה הזו כאן ערימה של דבילים המאמינים לכל שטות ומתלהבים מהדברים הכתובים גם אם זה נכתב בטמטום המקסימלי האפשרי.

ב - גם אני מבין "שהמתקשרים לכאורה" חוזרים ומדקלמים חומרים ולא רק אלא גם ברוב חוכמתם מוסיפים עליהם מטיפשותם.

ג - נראה לי שגם אם את\ה האינפנטיל הגדול בעולם כבר הצלחת להבין שלא תשנה דבר בפסילות שאת\ה יוצר כל הזמן - אין אמרו חכמים מאיתנו "הכלבים נובחים והשיירה עוברת" אז כל מה שאתה עושה זה לנבוח ואתה רואה שאין פוחדים מנביחותיך וגם אין מתיחסים "לחוכמתך השופעת",

ד - המעניין ביותר אם הפורום הזה כל כך מטומטם, אינפנטילי, לא יודע דבר או חצי דבר על רוחניות והמעבר - מה אתה בעצם מחפש כאן?

ה - שבת שלום שבת של ברכה ושלווה לכולנו
 

comingof01age

New member
ח אפריים היקר.

אני אישית אדם עם הרבה סבלנות ותמיד אומר שיש מקום לכל דיעה להביע את דעתו\ה ולא רק איתך הבנתי שאין קצה או גבול לקליטה .

ובאמת מבקש ממך כמה תשובות אמת - כי אנחנו בחקירה תחת מכונת אמת. בבקשה.

א. הבנו שכל אחגד רואה מה שבא לו - ושאולי, את\ה TU TJRHO רואים בקבוצה הזו כאן ערימה של -הודעות- מאנשים המאמינים לכל שטות ומתלהבים מהדברים הכתובים גם אם זה נכתב בתיקשור המקסימלי האפשרי. עבורם.


ב. נחמד שגם אתה "חשדת" כי "המתקשרים לכאורה" חוזרים ומדקלמים חומרים. של אנשים אחרים או סיכום שנתי שלהם.

ג. נראה לי שאתה חושב שאני בעל חיים כזה או אחר - בנוסף "התיזה שלך לגבי זה שאולי אני זכר/נקבה/אנדרוגני/ או סתם "כלב" - אך כל כלב בא יומו כנאמר - ויש המחכים.

אני אדם שמביא את הדיעה שלו לפורום. גם כתגובה להודעות לא רק שלך.

ד. אני כתבתי בעבר כי אני לא מחפש - אני מביא סוגיות לדיון - ולא מעבר לכך.

ד. חלק II - תודה על הקללה "שבת שלום" אחרי כל מה שכתבת.


האם זה אומר כי סיימנו? מעולה.
 
מעניין שלא ציפיתי לתגובה שונה ממך

אם זה אתה-היא-אנדרוגינוס הרעיון הוא לא סוג המיניות שלך אלא סוג ה..... והמבין יבין!
 
נו אנסה להסביר לך

וזה פשוט הוא רשום כגבר וכותב לפעמים כאשה - זה מתוך להט הכתיבה (אם אפשר לכנות את זאת כתיבה) אז או שהוא גבר, או אשה, או אנדרוגינוס - ועכשיו עלה לי הרעיון שיתכן והוא א-מיני שלכזה ככזה לא משנה מהו סוג מינו הרי בכל מקרה אינו משתמש במין להנאה מינית.

זהו, פשוט נכון? אם יש מי שרוצה לשים לב יש משפטים המזכירים את ..... שכחתי את שמו והעובדה שהוא נרשם שוב רק עתה במרץ 2014 רק מחזקים את האפשרות הזו
 
לאמיניים כמו למיניים יש העדפות מגדריות שונות

זה אותו דבר רק בלי מין יש אמיניים בי, הומו דו סטרייט וכדומה
 
עכשיו אני זקוק להסבר לצורך הבנה

עד עתה הבנתי שא-מיני הוא אדם שכל הקשור ליחסי מין רחוקים ממנו עכשיו את מספרת לי שיש א-מיניים בי (לא מבין א-מיני או מוכן ליחסים גם עם ועם) ושיש א-מיניים שמעדיפים הומוסקסואליות (שוב לא מבין א-מיני או הומוסקסואל) ובכלל כיצד לא מיני יכולה להיות עדיפות מגדרית? אני מבין - גם זה לא כל כך ברור - עם מי לחיות את חייו עם זכר, נקבה, שמפנזי, גורילה, חתול, כלב וכו' אבל אין בזאת כל קשר להעדפה מגדרית.
 
אמיניים רומנטים כלומר

בעלי משיכה רומנטית או אפורים כלומר בעלי משיכה מינית נמוכה עד אפסית
בדיוק כמו מיניים ירגישו יותר קשר למגדר מסויים או שניהם .
יש גם עיוורי מגדר אצל המיניים אז יש גם עיוורי מגדר אצל האמיניים
 
קוסמת יקרה - נראה לי עולם מבולבל

לחלוטין להמשך רומנטית לאחת ולהעדיף יחסי מין עם שני... אם עולם זה נכון לך שיהיה לך המון הצלחה וכיף.

ובכל זאת אני, וזה אני ויתכן שמחוסר הבנה אני דובר, שזו תופעה הזקוקה לטפול.
 
מה שתיארתי זו לא אמיניות כי אמיניות זה

בגדול העדר משיכה מינית בכל אופן למה זקוקה לטיפול כי זה לא בנורמה?
נורמה זה לא הההגדרה לנורמליות וזה לחלוטין תכתיב חברה שמגביל חלק נרחב
מאנשים שלא עונים להגדרה.
אני לא חושבת שצריך לתקן משהו שלא מפריע וחוץ מזה רק האדם
יחליט מה הוא רוצה לתקן בעצמו. ככה זה צריך להיות ולא שהחברה תקצוץ
לאדם את הכנפיים ותכניס אותו לקופסא שלא הולמת את מידותיו
 
כלומר, ומצטער אם אני בור בנושא...

את א-מינית המעדיפה גבר לידך רק שהזוגיות הזו לא תמצה את הקשר שבין זכר לנקבה על כל *האספקטים המרכיבים זוגיות כזו.

*אספקטים = יחסי מין מלאים, כלומר חדירה אל נרתיקך. במצב כזה האם יתכנו מצבים של נגיעה והובלה לאורגזמה על ידי על ידי ליטופים וכו' או שאין מצב בו מתבקשת אורגזמה.

השאלות הן באמת למלא חסר אצלי בהבנת המושג א-מיני
 
למה יחסים מיניים כאלה א אחרים אינם קשורים

לרוחניות ומיסטיקה? להבנתי אין יותר רוחני ומסטי מאהבה וסקס...
 
למעלה