Come What May עושה כבוד

shiray

New member
Come What May עושה כבוד

המכון לקולנוע פרסם היום רשימה של 100 השירים הגדולים מסרטים ו-Come What May נכלל ברשימה! עכשיו יהיו פה כמה פרטים מבאסים ואז משמחים- הדבר המבאס הוא שהשיר רק במקום 85, הדבר הטוב זה שהוא השיר הרביעי ברשימה שהוא משנת 1990 והילך ככה שדי היה לו קשה להיות במקום יותר טוב כשבמקום הראשון יש את somewhere over the rainbow ואח"כ קזבלנקה וכאלה... מה שכן אבל יש לא מעט בעיות ברשימה הזאת- למשל שיש רק 3 שירים מהסרטים המצוירים של דיסני ברשימה... אמנם היפה והחיה זה הסרט שאני הכי אוהבת (מהסרטים של דיסני...) והשיר שלו מופיע, אבל מה עם אלאדין לדוגמה?? מופיע השיר מפינוקיו במיקום מעולה (7) אבל a whole new world לא מופיע בכלל. חוץ מזה שאין שום אזכור לאחד מהסרטים של הביטלס, ל- It must have been love מאישה יפה ואין אזכור למופע הקולנוע של רוקי... אבל במחשבה שניה למי אכפת כש-Come What May כן נכנס (ולפני שיר של אמינם מ-8 מייל ולפני All that jazz משיקאגו שאכן זה השיר היחיד משם שמגיע לו).

אני כל-כך אוהבת את השיר הזה!!!

זה שיר מדהים!!! והיום כשנהגתי שמעתי אותו כמה פעמים , וחשבתי כמה הוא מדהים וכמה ניקול שרה מהמם!!! הקול שלה ממש מרגש!

ערן1987

New member
זה מיקום מעולה לדעתי

בכל שנה יוצאים מאות סרטים מתוכם יש הרבה שירים ואם הוא נבחר ל-85 הכי טוב,זה מצוין!

ועכשיו אני חייבת

לומר שה DVD של מולאן רוז' מ-ה-מ-ם-!-!-! הוא מושקע בטירוף , וקראתי בהמון מקומות שזה בין ה DVD הכי מושקעים שיש! מי שאין לו - אני ממליצה בחום! ציפיתי למשהו מהמם , אבל זה עלה על הציפיות שלי! אז ככה: אין כמו ליראות מאחורי הקלעים , את הצילומים , החזרות , אולפן ההקלטות , העבודה על הסצינות , הריקודים וקטעי השירה , ניקול כזאת מהממת שם! וגם יואן , הכימיה בניהם ממש בולטת , וזה דבר שכל הזמן נזכר - שהם הסתדרו מעולה! איך ניקול בהקלטות , כשהיא שרה את COME WHAT MAY פשוט מתוקה , היא מסתכלת על זה שלידה ונקרעת מצחוק! וכשהיא ויואן בחזרות על הריקודים הם פתאום נשפכים מצחוק , וזה שאפשר ליראות את הריקודים במלואם , לפני העריכה , ומזוויות שונות -פשוט מדהים!!! ניקול מקסימה בראיון! ומה שכיף זה שזה ליראות את ניקול פשוט באמיתי שלה , לא כשהיא משחקת משהו או שהיא בטקס מכובד , והיא מחורפנת שם על הסט בכמה קטעים... בקיצור מקסימה! כשהתחלתי לאהוב אותה , אז אי- אפשר בדיוק לדעת איך האופי שלה , ומכל דבר שאני רואה עליה אני רואה כמה האופי שלה פשוט מקסים! זהו , הייתי חייבת! מי שבא לו - שיכתוב גם את דעתו , מזמן לא היינו פה בדיונים ארוכים...

shiray

New member
ראית את הקטעים המוסתרים?

יש כמה ממש ממש מצחיקים!!! הכי מצחיק מופיע בדיסק הראשון בקטע של הסצנות שירדו ואי שם את צריכה ללחוץ בשלט של הדיוידי על שמאל ואז מופיעה תחנת רוח או הפיה ולוחצים על זה... ויש עוד אחד מצחיק לאללה שאני לא זוכרת בול איפה זה... וכן- זה דיוידי מדהים!!! שעות עברתי עליו ולא הספקתי לראות הכל!!! פשוט מדהים!!!

לא , האמת שעד לא ראיתי הכל

עד מעט אני יראה עד ויחפש את הקטע שאמרת לי , נראה לי שלא ראיתי אפילו חצי , ואולי אפילו עד פחות מחצי... ובדיסק השני , אפשר לעשות שיהיה תרגום לעברית? כי הצלחתי רק בראשון

ערן1987

New member
אגב שירה,מחר(90 אחוז)אני מפרסם את

התוצאות של הניקי.. אני צריך לבחור בעצמי לפני שאני מסתכל על התוצאות שלכם(עד היום לא הסתכלתי)ואז אני אפרסם את רוצה לפרסם לפניי או אחרי?

shiray

New member
איתך הולך?

האמת שאין לי גם כ"כ בעיה לשלוח לך איזה ציטוט זכה ושתצרף את זה כבר להודעה שלך שתכלול את הכל

ערן1987

New member
אממ,אוקיי.. תשלחי לי

ואני אכתוב שזה בחסות שירה

N i c o l e

New member
יי!! אני כל כך אוהבת את הישר הזה!!

נראה לי שניתן לראות זאת בחתימה שלי...

למעלה