Combat Training - Crysis Mod - made in Israel

De-Panther

New member
Combat Training - Crysis Mod - made in Israel

בתאריך ה-17 ליוני - 2008 יצאה לדרך תחרות בין-לאומית של מפות בשימוש המנוע המדהים של Crytek - Cryengine2 Sandbox2 מנוע לפיתוח משחקים המתקדם ביותר בעולם - המקדים את זמנו בכ-3 שנים מעצב משחקים ישראלי - רועי שפירא, כבר עובד עם המנוע מאז יציאתו באוקטובר 2007 הוא יצר מפה - למשחק יחיד - מלאה - הכוללת עלילה, סיפור, דיאלוגים מלאים והמון כיף המעצב יפרט על הפרוייקט שלקח לא פחות מחצי שנה - מה שבדרך כלל דורש צוות שלם של מעצבים, תוכניתנים, אנימטורים, ושחקני קול. - במשך חודשים רבים. מאוד אהבתי את הפרומואים שמופיעים באתרו http://designdeepgames.typepad.com הלוואי והיה לי מחשב שמסוגל להריץ את המשחק. במידה ויש למישהו מכם שאלות או הערות - הוא תמיד ישמח - וזמין. ניתן להוריד את המפה מהעמוד בקישור הבא http://www.crymod.com/filebase.php?fileid=1845

joubei

New member
Game Design - By - Roy Shapira

הי לכולם, שמי רועי שפירא, ואני מעצב משחקים (Game Designer) במשך החודשים האחרונים (באז היציאה של Crysis) - באוקטובר 2007 - אני למדתי והשתמשתי במנוע המדהים של CryTek - ה-CryEngine2 Sandbox2 - המנוע המתקדם ביותר לפיתוח משחקים בעולם. אני חלק מהקהילה של מפתחי המודים של CryTek - (קישור לאתר Crymod מצ"ב למטה) מספר פרטים על הפרוייקט- המפה נקראת - Combat Training הסיפור - נבחרתה באופן אישי להצתרף לתוכנית אימונים לכוחות המיוחדים - בבסיס סודי הנקרא "ה-מ.ד.ב.ר" (The D.E.S.E.R.T) - יש להשמע להוראות המדריך ולשמור על ראש פתוח. תכונות - סיפור מרתק, דיאלוג מלא ומעניין, התנהגות של בינה-מלאכותית אמיתית. פרטים נוספים - ניתן לקבל בקישור - ל-Thread של המוד - המצ"ב למטה. תהליך הפיתוח של המשחק - היה ארוך ומיגע כחצי שנה. 1. השלב הראשון התחיל - עם מסמך אפיון מלא - Game Design Document הכולל סיפור, משימות, דיאלוג, וכל דבר אחר עד לפרטים הקטנים ביותר - כמו החפצים שעל שולחנו של המפקד. 2. השלב השני - בניית השלב - Level Design 3. השלב השלישי - כתיבת הקוד - Script 4. השלב הרביעי - ואז תהליך ארוח של בדיקות ותיקונים - Iterative Design Process סוף השלב הרביעי - ברגע שגרסאת אלפה (Alpha) היתה מוכנה - הכנתי את האנימציה - כל הסרטונים בתוך המנוע - Cutscenes (יש לציין שהם בזמן אמת - ולא מרונדרים לפני כן) 5. השלב החמישי - עוד בדיקות סוף השלב החמישי - כשגרסאת בטה (Beta) היתה מוכנה - צרפתי לפרוייקט בודקי QA - ושחקני קול - (Beta Testers, and Voice Actors) ואז - סיכרנתי את כל הדיאלוג למקומות הנכונים במשחק - script. ושוב סבב בדיקות ותיקונים. - אך כעת רק ברמת קוד - (לא בעיצוב כלל). התהליך נמשך עד בערך רבע שעה לפני זמן ההגשה! ------- לצערי הזמן שניתן היה קצר מידי לפרוייקט נרחב שכזה - אך למזלי - כל שאר 22 המתמודדים במצב גרוע ממני :) לעבוד על שלב שלם לבד - זה עניין לא פשוט או זריז - זה דורש המון שעות עבודה. כרגע אני עובד על תיקונים בקוד ל-script "- מה שנקרא "fine tunning" ברגע שיהיה ה-תיקון מוכן אני אפרסם אותו באתר שלי. (מצ"ב קישור למטה) דבר המקובל ביותר לכל המשחקים בעולם :) דרך הגב - יש לציין ששלבים כאלו במשחק אמיתי כגון Crysis או COD4 - לוקחים בממוצע 8 חודשים לשלב ומשתתפים בחגיגה לא פחות מ-15 אנשים במשרה מלאה+ (לפעמים ישנים בסטודיו מספר ימים לפני מיילסטון (אבן דרך) חשוב. -------- צרפתי מספר קישורים לאתרים. מכיוון שהתחרות בעיצומה - ניתן להכנס לאתר ולהצביע בדף ההורדות (יש צורך בהרשמה ל-Crymod) כמו כן במידה ולמישהו יש הערה - או שאלה - לא להתבייש אני זמין ב-דוא"ל (המפורסם באתר שלי) - ובסקייפ. בברכה, רועי שפירא Roy Shapira aka Jubei Game Designer ניתן לצור קשר ב: [email protected] http://www.facebook.com/profile.php?id=1006928583

למעלה