COM

Eliad_11

New member
COM

אני לא מבין הרבה במודם ובעכבר, אבל שניהם מתנגשים לי, כאשר אני מתחבר עם המודם, העכבר ``מת``, עכשיו ניסית לשנות את ה COM של המודם אבל משום מה הWIN לא משתף פעולה, ואם אני משנה את ה COM ל 4 אז WINDOWS לא מחפש בכלל את COM 4 ואם אני משנה ל COM 3 אז ה Windows מחפש ב COM 2 COM 4 וב COM 1 העכבר יושב, את COM 3 הוא בכלל לא רואה. נכנסתי ל SETUP של המחשב ושם יש אפשרות של 2 COM שיהיו על הלוח, גם שם ניסיתי כל מיני אפשרויות, וה WINDOWS שיחק בהתאם, לא מצאתי לוגיקה מסויימת אבל לבסוף אחרי ניסיות רבים הצלחתי לשים את המודם על COM 4 ושה WINDOWS יקלוט שיש מודם, אבל אז אין עכבר... מה קורה שם ואיך פותרים זאת?

duke4you

New member
תשובה

לפני התשובה, אני ממליץ לך לעבור לעכבר ps-2 ולהיפטר מהעכבר com, כיוון שבתוכנות 16bit תהיה לך בעיה בזיהוי העכבר. במחשב יש 2 יציאות com שהם com1 ו- com2. שאר היציאות com 3, 4 אפשר להגדיר אותם כיציאות וירטואליות, אבל למעשה com3 מחובר עם com1 ו- com4 מחובר עם com2. אתה לא צריך להתעסק עם יציאות 3 ו-4. את העכבר תגדיר כcom1 ואת המודם תגדיר com2: כנס ללוח בקרה - מערכת - מנהל ההתקנים ותוודא שהעכבר מוגדר כcom1, לאחר מכן הסר את המודם ותאתחל את המחשב מחדש כדי להתקינו מחדש לצורך מתן com2 בשבילו. הערות: 1. תוודא שיש ברשותך את הדרייברים של המודם. 2. אם העכבר לא מוגדר כcom1 הסר גם אותו, תתקין אותו מחדש, כדי שיקבל את com1 ואח``כ תתקין את המודם.

למעלה