Collapsing views

eMaster

New member
Collapsing views

צהרים טובים. ברצוני ליצור בחלון אחד 3 "יחידות" מידע (לדוגמא : בחלק עליון - פרטים אישיים, חלק אמצעי - פרטי חשבון בנק, חלק שלישי טבלאת רשימת כל הפעולות היומיות של אדם - הכל זה סתם דוגמא) אני רוצה שכל 3 החלונות האלה יהיו על אותו חלון, אבל עם האפשרות להציג/להקטין תצוגה של כל קופסא בנפרד. כמו שיש בפורומים עם ההודעות הנפתחות, אבל בדוט נט, שמעתי שיש כלי כזה. איך הוא נקרא ואיך יוצרים/משתמשים בו. תודה מראש.

gooshi

New member
תשובה חלקית

אני מכיר רכיב מובנה כזה ב NET. אבל יש רכיב שמציג כמב "קוספאות" כאלה שניתן לראות כל אחד בנפרד והם מוצגים כמו TABS. אם אתה מכיר את חלון המפאיינים המוכר כל כך של WINDOWS זה שמאפשר לך מעבר בין "קופסאות" ע"י לחיצה על לשוניות כאלה, כך זה נראה. השם שלו זה TabStrip והוא חלק מקומפוננטה שנקראת IEWebControls אותה ניתן למצוא ב MSDN. לגבי חלוניות נפתחות ונסגרות זה קצת מזכיר לי תיאור של WebParts שהם חלק מובנה בשרת SharePoint Portal Server. אני לא בטוח שלזה התכוונת אבל בהצלחה. The Goosh

nattygur

New member
מה שאתה מתכוון

נמצא בגרסה הבאה של ASP.NET ונקרא Web Part Zone. הפטנט מבוסס על UserControls אשר כל אחד מהם מוצג כחלון אשר מאפשר למשתמש להקטין אותו, לשנות מיקומו או להעלים אותו(כל הפונקציונאליות הזאת מוטמעת בסביבת הפיתוח). בינתיים אתה יכול לממש את זה בעצמך בעזרת User controls , הררי קוד והרבה סבלנות.

למעלה