Cold Case 3.09

TheLost

New member
Cold Case 3.09

וואו! פרק מעולה! פרק חזק! פרק ענק פשוט! אחרי הפרק של שבוע שעבר שהיה מעט מאכזב (לפחות לדעתי), הפרק הזה היה פשוט פיצוץ. הוא היה מותח, הוא היה מעניין (ואפילו מרתק), הוא היה עשוי בצורה מעולה, עם תסריט כתוב היטב, עלילה מעניינת ומשחק מצוין [אבל זה כרגיל]. סיפור ממש עצוב, אל ה"להחביא מתחת לשטיח" של אותן השנים, על מה שבאמת קרה מתחת לשטיח, על איך שהתמודדו עם זה ועם הטרגדיות האמיתיות. הפלאשבק האחרון היה פשוט מאוד... כל כך טוב. טוב ממש בצורה כואבת, מרגשת, סוחפת, מרתקת, מעולה. ההשתהות על הנפילה, על המבטים, על הבכי, על היד שמנסה להחזיק. באמת נהניתי מכל רגע
וזה בדיוק מה שעושה את CC לסדרת פשע כל כך טובה

Anti Life

New member
צודק

היי חדשה:) אתה ממש צודק הפרק הזה היה מדהים.. בסוף היה לי צמרמורת ונורא התרגשתי. פרק מצוין וסדרה מצוינת

AliceQueen

New member
פרק מעולה

והסיפור היה מאוד עצוב ומרגש. אהבתי גם איך שבסוף הפרק הראו את הייחוד שלהם... ומסכנה האישה, היא בכלל לא ידעה שבעלה מת וזה הרס לה את כל החיים כי היא פחדה שהוא יימצא אותה.

vand

New member
ממש לא יכול להגיד שהפרק היה מעולה

הוא אמנם היה יותר טוב מהפרק של שבוע שעבר אבל לא היה בו שום דבר מיוחד. מההתחלה ידעו מי הרוצח והפרק בכלל לא היה מותח. העלילה הייתה לא רעה אבל גם לא כל כך טובה. פרק ממוצע ולא יותר מזה.

TheLost

New member
נאלץ שלא להסכים..

נכון שלא היו הרבה חשודים והעלילה לא נעה מצד לצד, אבל בכל זאת לדעתי היה מאוד מעניין ומרגש...

פרק רגיל../images/Emo4.gif

אני לא רואה משו מיוחד בפרק הזה...אני דווקא יותר נהנתי מהפרק בשבוע שעבר...

DevilGirl92

New member
פרק נחמד, לא יותר

לעומת הפרק של שבוע חזק שהיה מעולה [עם הצבא וזה, נכון?]

למעלה