cold call

יעל257

New member
cold call

שלום לכם, אני מבקשת את עצתכם. אני יועצת עסקית שפונה לקהל עסקים מאוד ספציפי. בניתי רשימת עסקים שנמצאת באזור מגוריי שמתאימה להגדרות שלי וכעת אני רוצה להרים טלפונים ולעניין אותם להפגש איתי. העניין הוא שאני לא מכירה את השמות של בעלי העסק, או עם מי בעסק כדאי לי לדבר ולכן אני צופה שאני אדבר עם המזכירה או עם מישהו שלא בהכרח יהיה הכתובת לכך. השאלה שלי היא - איך עלי לפתוח שיחה שבה אין לי את שם האדם שמהווה את הכתובת הברורה לפגישה אך אני לא רוצה מאידך "לאבד" עסק זה? תודה

הלו, יעל?

שלום יעל, טלפני לבית העסק. במידה ותיתקלי בתפריט שלוחות, נסי לפלס את דרכך ישירות למנהל או לבעל התפקיד הרלוונטי. במידה וזה לא מתאפשר, דברי עם המזכירה. אמרי לה שאת מבקשת לשוחח עם המנהל. אם תישאלי מדוע, או מי את - הציגי את עצמך בקצרה ואת מטרת פנייתך בקצרה. הישמעי מנומסת, תמציתית, אמינה ואסרטיבית. לא מהוססת. דרך צלחה, זיו

יעל257

New member
תשובה לזיו

תודה רבה לך, אני מודה לך שענית. חשבתי לנהוג כך אבל לא הייתי בטוחה שבת שלום

דרך צלחה

היי מנומסת ואסרטיבית. אין סיבה שימנעו ממך לשוחח עם בעל העסק, זה עולם נגיש.

יעל257

New member
עוד שאלה בבקשה....

הי זיו, משום מה הקישור לאתר שמצויין בחתימתך לא עובד - זה טעות אצלי או שאתר לא פעיל בימים אלו? כי הייתי שמחה לקרוא יותר על הטיפים שאתה מציע שאלה נוספת - בהמשך לשאלה הקודמת, נניח שהטלפון אכן הביא לפגישה, והפגישה אכן יצרה עניין מהצד השני. יש כאלה שנמצאים בתהליך יעוצי אחד ולא רוצים לשלב שניים כי זה גדול עליהם ולכן מבקשים לסיים אחד ולהתחיל בשני, ויש כאלה שרוצים לחשוב על זה. השאלה שלי - האם יש לך טיפ איך אני בכל זאת יוצרת פגישה שניה עוד בפגישה הראשונה? תודה ושבוע טוב

למעלה