Code in Access

diners

New member
Code in Access

בוקר טוב לכל המומחים לקודים וכו כיצד צריך להראות קוד בVB שמפעיל שאילתת SQL INSERT TO?

diners

New member
אאאההה לא מצליח

ניסיתי DoCmd.RunSQL ("INSERT INTO test( text,number) VALUES (´lior´,5)") עם סוגריים בליי סוגריים ואני מקבל תמיד syntax error לעזאזל העברית הזאת אני מקווה שזה יעבור כמו שצריך

diners

New member
עיברית מחורבנת

copy paste לnotepad וCTRL SHIFT שמאליים וזה בסדר microsoft and it´s solution for hebrew

nirdagan

New member
לא העברית מחורבנת ולא מיקרוסופט

הפיתרון של יוניקוד והאלגוריתם לטקסט דו כיווני הוא קצת מסובך, אבל הסיבוכיות היא תולדה של הסיבוכיות הכתב העברי. כל המלעיזים נגדו לא הצליחו למצוא משהו יותר מוצלח עדיין. (הפיתרון היחיד הוא עברית מקראית שהיא חד כיוונית. אין בה תוים משמאל לימין.) באלגוריתם הדו-כיווני (שהוא תקן בינלאומי ולא "פיתרון של מיקרוסופט") אין סוגר ימיני וסוגר שמאלי, אלא פתח סוגריים וסגור סוגריים, שתצוגתם מתהפכת עם כיוון הכתיבה. כאשר אתה מקיש על הציור של סוגר ימיני במצב אנגלית היקשת סגור סוגריים, ובמצב עברית הקשת פתח סוגריים. כאשר אתה מודע לזה החיים שלך הופכים לפשוטים יותר ואין הפתעות. ממש לא קשור לגזור והדבק מנוטפד. כשאתה כותב קוד כתוב אותו במצב אנגלית. גם את העברית בקוד אפשר לכתוב במצב אנגלית, כי אפשר לשנות את לוח המקשים מבלי לשנות את כיוון הכתיבה. ניר

גרי רשף

New member
עצה מועילה../images/Emo22.gif

בנה ב-Access את שאילתת העדכון המבוקשת וודא שהיא עובדת ומכניסה את הערכים המבוקשים לטבלה. כל זה ללא שימוש בקוד, כדי לוורא שמשפט ה-SQL נכון. העתק על ידי <Ctrl><C> את משפט ה-SQL מהשאילתה ושתול אותו בתוך המרכאות שבסוגריים של הפקודה Docmd.RunSql("") , בטל את מעברי השורות ואת המרכאות המיותרות שאולי נוצרו, ונסה שנית.. קשה לדעת ממה שכתבת אם הבעיה היא במשפט ה-SQL או ב-VB. שים לב שב-Access צריך להיות סמיקולון (;) בסוף כל פקודת SQL.

diners

New member
ולבסוף ../images/Emo9.gif

אחרי שחרשתי את הhelp הלא יעיל עברתי לניסוי ותעיה ומצאתי לבסוף את הSQL ה"נכון" (אם אפשר לקרא לו כך) והמעוות ואני אנסה ע"פ המלצתו של ניר (אחרי ניסיונות מתישים) ניר תהייה בריא זה לא רק הסוגריים מה עם מספרים הלוואי וזה היה כזה פשוט כמו שאתה מתאר אני בינתיים אדבוק בcopy patse INSERT INTO test ( [text], [number] ) SELECT ´lior´ AS Expr1, 45 AS Expr2;

למעלה