COAL - חובה בכל מחשב.

COAL - חובה בכל מחשב.

היי כעיקרון, התמונה המצורפת אומרת הכל. מצ"ב תמונה של מה שכרגע נקרא COAL (פחם...) זהו ספר שירים של מאיר בגירסת דסקטופ, ויש לו 2 תכונות חשובות (כנראה): 1. ליחצו על שיר ומילותיו תוצגנה לאחר שניה (ולא עשרים במקרה הטוב..) 2. אפשרות לחיפוש מילים בשירים (באילו שירים מופיעה המילה 'צדק' ?) הרעיון עלה לי כשמתי לב שאני יותר ויותר רוצה לדעת איך בידיוק הולך המשפט הזה והזה של מאיר בשיר הזה והזה... כל פעם החיפוש היה כרוך בלהיכנס לאתר, לחכות עשרים שניות עד שהפרסומות יטענו, ללחוץ על שם האלבום, לחכות עוד עשרים שניות עד שהפרסומות שוב יטענו, ללחוץ על שם השיר, לחכות עוד עשרים שניות עד שהפרסומות שוב יטענו, ואז לשכוח מה בכלל חיפשתי. ...ולא לדבר על זה שלפעמים לא מצליחים להיזכר בשם השיר (קורה, קורה ...)... התשובה המיידית היתה להוריד את כל השירים להארד דיסק.. ואז מה? לחטט בספריות כמו עבד? התשובה המאוחרת היתה להוריד את כל השירים להארד דיסק.. אבל אז לבנות להם כלי שמאגד אותם... וכך החל הרעיון מתגלגל, רוקם עור וגידים, עד שהיום החלטתי שאפשר להגיד שהתוכנה עובדת, ועובדת טוב... שאלה עקרונית: יש מניעה לפרסם את התוכנה באינטרנט ? (עבור שאר המתעניינים) האם פרסום התוכנה מתנגש עם כללי זכויות יוצרים? איל

עידכון

ביררתי עם שירז, אין קונפליקט עם זכויות יוצרים כל עוד אני לא מוכר את התוכנה ומכיוון שאני לא חושב ולא חשבתי אי פעם למכור את זה, הרי שאין שום בעיות זכויות יוצרין למיניהן לגבי זה, ONCE אני אסיים עוד כמה שיפורים עליו אני אעדכן בפורום... גודל ההורדה יהיה באיזור השלוש מגה אבל מכיוון שכל העסק נכתב ב JAVA, ידרש המתעניין להוריד ולהתקין תוכנה נוספת שלינק עבורה ישלח גם כן שבוע הבא אעדכן ותועדכנו ... איל

למעלה