co sleeper

k i s h1

New member
co sleeper

אני בחודש תשיעי בהריון ראשון וחשבתי לקנות לתינוק co sleeper שזו מין עריסה בגובה מיטת ההורים הצמודה למיטה ומאפשרת לתינוק להיות צמוד להורים ובכל זאת בפינה שלו. אפשר לקנטות זאת רק בארה"ב אבל חשבתי אולי מישהו הביא את זה מארה"ב ורוצה למכור. מצורף קישור של הרעיון הגאוני(לדעתי...)

mevav1

New member
מצטערת לבאס אבל המזרנים של

המיטות שמראים פרט לזה האחרון,נראים לי דקים מאוד ולא בריאים לקטנים. אולי אני טועה אבל כך זה נכראה לי ואם זה נכון אז לא הייתי ממליצה לך. אבל אם יש לך מקום בחדר השינה או בכל חדר אחר הן למיטתכם והן למיטת התינוק הייתי מוציאה סורג אחד ממיטת התינוק ומחברת אותו למיטה.

d i n o l e

New member
זה מה שעשינו , הורדנו את הדופן

שיורדת ועולה במיטת תינוק והצמדנו לשלנו

יה-יה

New member
זחילה והורדת הדופן...

גם אנחנו הורדנו דופן. זה היה אחד הצעדים הגאוניים והתורמים לאיכות השינה שלנו (שלנו? על מי אני באה לעבוד? שלי!!! האיש ישן גם בעמידה בחצר
). הרדמנו אותו במיטה שלנו ולפני לכתנו לישון, העברנו אותו למיטתו. באמצע הלילה, כשהוא קם לינוק, רק משכתי אותו אליי. עכשיו, הבונבון הקטן זוחל והחזרנו את הדופן. אז יש לנו דופן... ויש לנו זוחל... והוא לא מוכן לישון במיטתו. הוא נרדם בשלנו וכשאנחנו מעבירים, הוא מתעורר. גם אם הוא לא מתעורר מההעברה, הוא קם באמצע הלילה לינוק ונשאר במיטה שלנו עד הבוקר... וכבר הספיק להתעורר לפניי וליפול מהמיטה... (לא קרה לו כלום. נפל על התיק שלו, שהיה במקרה למרגלות המיטה). איך ממשיכים עם לינה חצי משותפת כשהתינוק כבר זוחל ועצמאי?

אביטלתל

New member
תינוק זוחל

מספר דברים מלמדים את התינוק הזוחל לרדת בביטחה ממקומות גבוהים זה אומר, לרדת בזחילה לאחור במקום לעשות את העבודה בשבילו תראו לו כיצד הוא יכול לרדת בעצמו מהמיטה או מהספה וכו' ותוך כדי גם להגיד "לרשמת בזחילה לאחור" יכול להיות שייקח כמה ימים או כמה שבועות או חודשים, אבל בסוף זה ייקלט אנחנו התחלנו גם בגיל הזחילה, ותוך כמה שבועות היא כבר עשתה את זה לבד כדי שהמיטה תהיה בטיחותית אפשר להשתמש במגן מיטה או לשים ערימת כריות

אביטלתל

New member
זה באמת רעיון מצויין

אבל המיטה המסויימת הזו טובה רק עד גיל ומשקל מסויימים אם אני לא טועה את יכולה ליצור בדיוק את אותו אפקט עם מיטת תינוק שהופכת למיטת מעבר אנחנו שמנו את המיטת תינוק ליד הקיר המיטה שלנו צמודה למיטה תינוק והזמרן של המיטת תינוק מוצמד למזרן שלנו כך שאין מצב של רווח בין שתי המיטות וזה יהיה טוב לעד מתי שתרצו ויש בארץ גם מישהו שמייצר מיטה לאותה מטרה, וזה יישאר ליותר זמן - ramanama

למעלה