CNN

ארנון4

New member
להשאיר דפוקים../images/Emo163.gif

אתם רוצים את פוקס? זה רק בנוסף .אם יש השמצות עדיף שנדע.

אדם קלר

New member
גם פוקס לא ילהיב אתכם

לידיעתכם, רשת פוקס שידרה ראיון ארוך עם נביל שעת, שר החוץ של הרשות הפלסטינית. בודאי עכשיו תרצו להוריד גם אותה.

בשבילך אלג´זירה זה הכי טוב, נכון?

לידיעתך (ואני מביא עובדות, לא שמועות ששמעתי מחברי האנטי-ישראלים), רשת פוקס היא היחידה שעברה משימוש במונח suicide bomber (מתפוצץ מתאבד) למונח homicide bomber (רוצח מתאבד). אפילו בארץ לא משתמשים במונח הזה. הרשת מנוהלת ע"י גורמים מאוזנים ואובייקטיביים, שמבינים טרור מהו והגנה עצמית מהי. אתה מוזמן לקרוא היום ב"ידיעות" את כל מה שצריך לדעת על העניין.

Charlie

New member
לא רק שהייתי מוריד את התחנה

ולא משדר אותה בישראל הייתי מסלק אותה מישראל והופך את כתביה ל"פרסונה נון גרטה" כאן בישראל. ה-CNN הוא פרו-פלשתיני, בערך כמו האל-ג´אזירה, ואף יותר. יש לסלק אותם מארצנו. שישדרו חומרים של תחנה אחרת אם הם רוצים לדווח מה קרוה כאן. זה רק יפגע בהם כלכלית.

לא להוריד...

צריכים לתת לרשת הזאת צ´אנס אחרון,נראה אולי הם אכן יהיו מאוזניים יותר ואף יטעו לכיוון שלנו. הגיע לארץ מנהל החדשות של הרשת,הוא מבטיח מהיום שינוי בגישה של הרשת כלפינו. מסיבה אחת פשוטה,אסור לנו לוותר כל כך מהר על הרשת הזאת,כי היא התחנה מספר 1´ בארה"ב כיום. אם ברשת ידעו שכבר לא משדרים את התחנה בישראל,לא יהיה להם כבר אכפת מאיתנו. ככה לפחות שר התקשורת רובי ריבלין,איים שהוא יוריד את התחנה מתחנות הכבלים והלווין. ופחות מ-24 שעות נחת בארץ מנהל התחנה. כנראה שאיומיים אכן עוזרים. רק דבר אחד נורא עצבן אותי שהוא התעקש עליו,יש כתבת אמריקאית ממוצע פלסטיני. היא מדווחת מהשטחים,איך אפשר להעסיק כזאת כתבת אם זה ברור בעד מי היא?!? כבר בעבר התלוננו עליהו במשרד החוץ,אבל מה לעשות CNN מתעקשים להשאיר את הכלבה המזדיינת הזאת.

אדם קלר

New member
במקרה התחתנה הזאת אמריקאית

במקרה התחנה הזאת היא אמריקאית ולא ישראלית, ובאמריקה יש כלל משונה שלא מפלים בין אנשים על פי מצא וכולם נחשבים שווים. במדינת ישראל אמנם כתבו כלל כזה במגילת העצמאות שלנו, שגם מנחם בגין חתם עליה (לתשומת לב מי שמחשיב עצמו בגיניסט) אבל איפשהוא בדרך זה נשכח.

כן, לתשומת לב של מי שמחשיב עצמו...?

אתה נהנה להכניס משפטים סתומים להודעות שלך? מדוע אתה מתרעם על כך שמנחם בגין חתם על כלל השוויון בין בני האדם? האם זה לא מסתדר עם הדיעה הרווחת אצלך על ימנים, שכולם רשעים מרושעים, גזענים ואוהבי טרנספר? חבוב, אולע אתה והשמאל המשיחי הקיצוני שכחתם מהו עקרון השוויון. יותר ויותר אנשי שמאל מתייחסים היום לעם הפלסטיני כאל קבוצת "ילידים" מפגרים ובלתי-תרבותיים, ומנסים "לעזור" להם (לדעתכם) כמו ש"האדם הלבן" עוזר לעמים נחשלים באפריקה. אני מצטער, אבל הפלסטינאים שמים את כולכם ללעג ולקלס.

עכשיו אני רואה שאתה גם לא כ"כ חכם

מנחם בגין חתום על מגילת העצמאות? טוב לדעת. רמת ידיעותיך בהיסטוריה עומדות ביחס ישר לרמת הנכונות של דעותיך.

pilovich shahaf

New member
צודק הבגיניסט כרגיל...../images/Emo45.gif

אבל לצורך המחשה ועל מנת להסיר כל ספק, אז בהזדמנות זאת אני מביא את הקישור למגילת העצמאות, שבדרך אגב כתובים שם עוד כמה פנינים שחשוב שהשמאל ידע את זה במקרה והוא לא למד זאת, ועל זה נאמר "אבות אכלו בוסר ושיני בנים תיקיהנה..."

Roobie

New member
הבגיניסט, הוא צודק

כל ראש-ממשלה מכהן בישראל חותם על מגילת-העצמאות.

אני מצפה לצילום של המגילה

אנא סרוק אחת כזו (או תמונה שלה) והעלה את זה לפורום כדי שנוכל לראות במו עינינו את בגין חתום עליה. אני דווקא יודע שהיתה יוזמה לצרף את חתימתו למגילה, אבל השמאלנים לגלגו על זה.

pilovich shahaf

New member
מגילת העצמאות ורשימת החותמים../images/Emo104.gif

מצ"ב הקישור למגילת העצמאות בכלל והשמות של מי שחתם בפרט...:- דוד בן-גוריון: דניאל אוסטר, מרדכי בנטוב, יצחק בן-צבי, אליהו ברלין, פריץ ברנשטיין, הרב וולף גולד, מאיר גרבובסקי, יצחק גרינבוים, ד"ר אברהם גרנובסקי, אליהו דוברין, מאיר וילנר-קובנר, זרח ורהפטיג, הרצל ורדי, רחל כהן, הרב קלמן כהנא, סעדיה כובאשי, הרב יצחק מאיר לוין, מאיר דוד לוינשטיין, צבי לוריא, גולדה מאירסון, נחום ניר, צבי סגל, הרב יהודה ליב הכהן פישמן, דוד צבי פנקס, אהרן ציזלינג משה קולודני, אליעזר קפלן, אברהם קצנלסון, פליכס רוזנבליט, דוד רמז, ברל רפטור, מרדכי שטנר, בן-ציון שטרנברג, בכור שיטרית, משה שפירא, משה שרתוק.

למעלה