חברות הכבלים החליטו להספיק לשדר את ערוץ CNN. לא פעם יצא לגורמים ישראלים לתקוף את הערוץ - בשל דיווחיו אשר לטענתם היו בלתי אוביקטייבים. מה דעתכם על צעד זה?
אני חושב שהיו צריכים לשים את שני הערוצים מכיוון שאם פוקס ניוז תמיד תראו לנו שכל מה שהישראלים עושים הוא נכון וצודק ובלה בלה בלה לא נראה אף פעם את התמונה האמיתית וסיאנאנ תמיד הראו את הפלשתינאים ככה שאם שמים את שניהם ביחד ומזפזפים מהר מהר אולי תצליח לקלוט את כל התמונה
ואת הטלויזיה של אבו-דאבי. הערוצים האלה רק מהווים פתחון פה לזבל האנושי של החמאס ושל הפת"ח, להטפות האנטישמיות שלהם, וגם לשידור חי ציני של גופותים המרוטשות של ישראלים הרוגים בפיגועים, ללא כל צנזורה עצמית.
ורק מוכיח שאצלנו במדינה "חופש ביטוי" ו"חופש העיתונאות" הם רק מושגים ללא כל ביצוע בשטח. האם אני חושב ש- CNN אובייקטיבים? מובן שלא, אני כועס עליהם כמו כולם. אבל חרם? אנחנו כועסים על האירופאים שמחרימים תוצרת ישראלית, אבל עושים אותו דבר בעצמנו! זהו מוסר כפול.
מצד אחד זה באמת מכעיס ש-CNN מראים אותנו ככל כך אכזריים כי זה לא תמיד נכון, לפעמים זה נכון. אבל מצד שני להפסיק לשדר אותם זה סתם לברוח מהשידורים שלהם. זה צנזורה מטומטמת.(שאולי לא כל המדינה מסכימה איתה) כמובן שיש עוד צד, שמפסיקים לשדר אותם זה מרד מסוים נגד השידורים שלפי דעתינו לא אמיתיים לגמרי. אז אולי כן כדאי בקיצור אין לי דעה כל כך כי אני בדילמות
CNN עולה 12 מיליון שקלים בשנה. הסיבה היא לא צנזורה. יש לנו עדיין את BBC, שהוא הרבה יותר קיצוני. SKY NEWS, הם דיי בסדר, והם חברת בת של FOXS NEWS. חבל שאין לנו CBS ו MSNBC