CNN יורד מהמרקע

TheHock

New member
CNN יורד מהמרקע

חברות הכבלים החליטו להספיק לשדר את ערוץ CNN. לא פעם יצא לגורמים ישראלים לתקוף את הערוץ - בשל דיווחיו אשר לטענתם היו בלתי אוביקטייבים. מה דעתכם על צעד זה?

Moledet972

New member
אם כבר להוריד, אז שיורידו את סוריה

ל CNN יש מהדורה כלכלית טובה, למרות של FOX NEWS הרבה יותר טובים.

Pacha

New member
תראה

אני חושב שהיו צריכים לשים את שני הערוצים מכיוון שאם פוקס ניוז תמיד תראו לנו שכל מה שהישראלים עושים הוא נכון וצודק ובלה בלה בלה לא נראה אף פעם את התמונה האמיתית וסיאנאנ תמיד הראו את הפלשתינאים ככה שאם שמים את שניהם ביחד ומזפזפים מהר מהר אולי תצליח לקלוט את כל התמונה

metal_slug

New member
שיורידו את אל-ג´זירה

ואת הטלויזיה של אבו-דאבי. הערוצים האלה רק מהווים פתחון פה לזבל האנושי של החמאס ושל הפת"ח, להטפות האנטישמיות שלהם, וגם לשידור חי ציני של גופותים המרוטשות של ישראלים הרוגים בפיגועים, ללא כל צנזורה עצמית.

metal_slug

New member
אין לי אפילו מושג איזה ערוץ זה ../images/Emo13.gif

אני לא חושב שהיא משודרת ב-"יס". תמיד רציתי לראות את המהדורה העברית שלהם.

הוקי, העיקר שכולנו בyes עדיין עם CN

N. כן, yes נשארת ומשדרת את CNN.... yes!!!!!!!!!!!
שרימפי נ.ב חוצמזה, אני די בטוח שעד שהוחלט להוריד את התחנה, החברים פה בפורום נהנו בכיף לומר שהיא לא מאוזנת ולא מקפידה על דיווח אובייקטיבי.

איילת1974

New member
בכבלים ניסו להטעות את הציבור

ולומר שזה מתוך פטריותיות, אך למעשה זה משיקולים של כסף, כסף ועוד קצת כסף

[אורן]

New member
מטומטם לחלוטין

ורק מוכיח שאצלנו במדינה "חופש ביטוי" ו"חופש העיתונאות" הם רק מושגים ללא כל ביצוע בשטח. האם אני חושב ש- CNN אובייקטיבים? מובן שלא, אני כועס עליהם כמו כולם. אבל חרם? אנחנו כועסים על האירופאים שמחרימים תוצרת ישראלית, אבל עושים אותו דבר בעצמנו! זהו מוסר כפול.

יש לכל דבר שני צדדים

מצד אחד זה באמת מכעיס ש-CNN מראים אותנו ככל כך אכזריים כי זה לא תמיד נכון, לפעמים זה נכון. אבל מצד שני להפסיק לשדר אותם זה סתם לברוח מהשידורים שלהם. זה צנזורה מטומטמת.(שאולי לא כל המדינה מסכימה איתה) כמובן שיש עוד צד, שמפסיקים לשדר אותם זה מרד מסוים נגד השידורים שלפי דעתינו לא אמיתיים לגמרי. אז אולי כן כדאי בקיצור אין לי דעה כל כך כי אני בדילמות

Moledet972

New member
הסיבה היא כלכלית

CNN עולה 12 מיליון שקלים בשנה. הסיבה היא לא צנזורה. יש לנו עדיין את BBC, שהוא הרבה יותר קיצוני. SKY NEWS, הם דיי בסדר, והם חברת בת של FOXS NEWS. חבל שאין לנו CBS ו MSNBC

למעלה