CNN ו-BBC אנטרטיינמנט נשארים ב-yes

LeRanch

New member
CNN ו-BBC אנטרטיינמנט נשארים ב-yes

שימו לב להודעה שקיבלתם בממירים היום בבוקר - הערוצים חוזרים לאפיקים המקוריים שלהם, סימן שהגיעו להסכם עם הערוצים לגבי השארתם על מסכי החברה. גם ערוצים נוספים שהיו אמורים לרדת והוגלו לסוף הממיר חזרו למקומם המקורי, וערוצי הילדים שינו אפיקים ועברו לאזור ה-80 בשלט

בנוסף, יעלה החודש ערוץ DOGTV - ערוץ מיוחד לכלבים! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4327599,00.html

AYELET1

New member
מה שכן, ביישום לאייפד ולאייפון

הקפיצו את ערוצי ה-HD (שמתחילים בחמש מאות ומשהו) לראש הרשימה ואת הערוצים הרגילים לסופה.
ואז הזמנת הקלטה לערותץץ הרגיל הוחלפה בהזמנה ל-HD וההקלטות לא בוצעו (כי אין ממיר מתאים).
הם קרציות וכדאי לשים לב לעניין זה.

LeRanch

New member
אצלי זה דווקא כן מקליט

גם בממיר טוטאל שהוא מחובר לטלוויזיה HD וגם במקס הרגיל שמחובר לטלוויזיה רגילה..

LeRanch

New member
אבל גם בממיר הרגיל זה מקליט

ובטלוויזיה שלו אין ערוצי hd. לפי התיאור שלך זה אמור לא להקליט בו בכלל.. תפני לשירות לקוחות הכי טוב

גםצופה

Member
מנהל
לא בטוחה

אבל יכול להיות שבגלל שיש לו בבית ממיר טוטאל היישום מזהה כנראה גם את הממיר הרגיל...

משמח מאוד!!!

השאלה אם יסדרו את הבעיה המציקה מאוד שהייתה ב- BBC לגביי הקלטת סדרות. יש שם סדרות נהדרות אבל צריך להקליט פרק-פרק, וגם הפרקים לא ברורים (כתוב נגיד "תחבולות חדשות - 8" ולא ברור אם זה העונה או הפרק, ואין תקצירים מתחלפים)...הקיצור, אם כבר הגיעו להסכם, שישפרו את הקשר איתם...יודעים מה? הולכת לפרסם את זה בדף של יס בפייס...

X יו יו S

New member
:)

לא לא שמתי לב
בהודעה על סיכומים דלגתי על הודעה הזאת וקראתי את שאר כי לא חשבתי שזאת הודעה סיכום כזאת (אני שמחה שהחלטת שגם פה יהיה סיכום כזה כי אני אוהבת )

בקשר למעבר ערוצים
כן עכשיו שאת מזכיר לי אני נזכרת שהייתי אצל סבתא שלה יש הוט
ורציתי לשים לאחיין שלי מה לראות בטלויזיה ולא מצאתי את ערוצים אלו עד שהגעתי לאיזור הזה של מספרים

חבל שהם מעתיקים מהוט שטיות
אני לגמרי הייתי מסדרת את אפיקים של יס אחררת (לאו דווקא לפי העדפה אישית)

eliya79

New member
סליחה על הבורות אבל מה הכוונה שמישהו הופך לאד

לאדום?
בורות וסקרנות..

חוטהשני

New member
האדמת גולש זה סוג של מחווה לגולשים שמנהל הפורום רוצה להבליט אותם. זה יכול להיות במהלך אירוח, או גולש שכותב הרבה בפורום

גםצופה

Member
מנהל
האם בהוט הם ירדו בכלל?

CNN אולי כן - אבל ה-BBC פריים הבנתי שכן נשאר...

למעלה