CMOT Dibbler

Athaclena

New member
CMOT Dibbler

יש אותו, ויש את הכפילים שלו (סתמרוח פוגש אותם כל הזמן) - ב-XXXX, ביבשת המשקולת הנגדית, באומניה... איפה לא. אבל חסר אחד... הישראלי/יהודי! אני מציעה למלא את החסר, ויפה שעה אחת קודם. אז בבקשה: הצעות לשמות, מה הוא מוכר וכל דבר אחר. לדוגמא, רק היום רק היום דיבלר. שמוכר קניידלעך (טוב, זה אמור להיות. הם באמת גושי עיסת נייר), ופלאפל (אף אחד אפילו לא מעיז לשאול ממה הם, פשוט מטביעים את הטעם בחריף). או אולי קרטיב קרטיב שתי שקל קרטיב דיבלר (דיבלרוביץ', דיבלרסקי) שמוכר קרטיבים נוטפים (או ליתר דיוק מקלות עץ דביקות...) בטעם עכברוש, וואהוני (wahooni) וגויאבה.

מ א ג ר ט

New member
זה לא כבר נעשה?

אני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל לחפש, אבל אני עוד אמצא את זה...

Athaclena

New member
טוב, סוף סוף הוכחה סופית וחותכת

שאני באמת סנילית לגמרי. כאילו, אני כתבתי את ההודעה הזאת! לפני פחות משנה! זה כל כך עצוב
אבד: זיכרון כל המוצא (או נזכר) מתבקש לפנות עם סימנים מזהים לרחל, ונראה אם היא תזכור שזה שלה. אני הנגטיבית של ברות'ה (נו, מאלים קטנים). לא זוכרת כלום. לא, אני כמו אלה שהיו בלגיון הזרים הקלאצ'י!

The Mad Hatter

New member
אל תהיי עצבות.

דווקא התגעגעתי לדיונים יצירתיים מהסוג הזה. אני לא הכי יצירתית, אמנם, בכל מה שקשור להמצאת עלילות בדיוניות, אבל זה תמיד משעשע לקרא אותם. :) אפשר, במקום זה, אולי, לנסות להמציא דיבלר לכל מדינה. מישהו יעלה מדינה וזה שאחריו יעלה דיבלר ואז יכתוב שם של מדינה ואחר יגיב לו וכך הלאה. או שלא. תלוי במידת שעמומכם.

ויימס

New member
זה לא משנה כלום,

יש אנשים חדשים שלא היו כאן אז, ועדיין רוצים לתרום את חלקם... אולי.

sapirit14

New member
"תפוחים בטעם אגסים" דיבלר

שמוכר... תפוחים בטעם אגסים. ארבע שקל קילו, גיברת, ואני חותך פה את הגרון שלי בעצמי. רק ארבע שקל לקילו גיברת.

The Mad Hatter

New member
שאלה הנובעת מסניליותי:

בכל מקום שיש בו דיבלר הוא מוכר נקניקיות? אם לא, מה טוב, אבל אם כן, צריך לחשוב על גרסה ישראלית לנקניקיות הדיבלריות (או שווארמה או משהו). הדיון הזה מזכיר לי שהיום ביקרתי בקרית-גת והיתה שם חנות שיפודים שבשלט שלה היה כתוב "כי אמא יודעת שאני אוכל טוב". זה ככה בכל מקום?

Athaclena

New member
לא, כל אחד עם אוכל מקומי.

באומניה זה חרקים מסוכרים או משהו, ב-XXXX יש מרק אפונה עם כדור בשר צץ באמצע... לא זוכרת דוגמאות אחרות, אבל יש.

למעלה