CM4 התרשמות אחרונה

Raz The King

New member
CM4 התרשמות אחרונה

טוב אז אחרי שבליתי את הימים האחרונים בניסיון להבין את המשחק הזה הגעתי לכמה מסקנות...טובות ורעות כמובן! נתחיל ברעות כי לא חסר!. 1- אין מה להשוות בין CM3 המוכר והטוב. 2- המשחק נראה כשילוב של כמה משחקי מנג'ר באחד ולא אהבתי בכלל. 3- האימונים-מעצבן!!! 4- הקטע של הקרנות כל קרן שהולכת לנוגח טוב(דוגמא מאצלי דני מילס) שבמשחק הזה הוא ענק בנגיחותל כל קרן שמגיע לראש שלו ניכנסת וזה לא הגיוני... אותו דבר הבעיטות החופשיות- כל בעיטה במרחק של 35 מטר ומטה ניכנסת בדר"כ 98% מהמיקרים המשחק ניהיה פשוט....אבל אחרי 5 מחזורים זה פסיק לעבוד פתאום וזה מכניס קצת היגיון... 5- שיפוט- יש מין הרגשה שהשופטים משוחדים... שער של קבוצה קטנה מולי נפסל בנבדל שלא היה לעומת זאת באותו משחק שני שערים שלי מנבדל ברור אושרו! 6- פנדלים- עם למישהו יצא לראות פנדל במשחק...פשוט לא הגיוני השוער בכל המיקרים נשאר לעמוד באמצע מה שאומר שכל כדור שהולך למסגרת נכנס..אבל דווקא הבועטים שיש לי בבעיטות פנדלים 19 או 20 מחטיאים כל פעם!. 7- יותר מידי הרגשה של טיסיאם במשחק...אתמול תקפתי את קיר קמט שהוא מדבר שטויות בערך לקראת סוף הדמו הבנתי שהוא צדק ואני טעיתי מצטער אחי.. דברים טובים- המשחק יותר מסובך ואהבתי. 2- שיטת הדו מימד יפה...אך זקוקה לשיפורים. 3- מחיר השחקנים..סוף סוף אפשר להביא שחקן כמו ג'ו קול שהיה שחקן חלום במנג'ר הקודם במחיר נורמלי ולא ב 25 מיליון... 4- למרות הכל סיאם זה סיאם... ועוד דבר רע ששחכתי לציין-מישהו שם לב שקלסטרום בקירגלו וסלקוביץ' לא נימצאים בעמדות שלהן הורגלנו בשנים האחרונות????????????????????????????????????????????????????????? ועוד דבר הבאג המעצבן הזה שגם קיים בעידכון האחרון קוינטין פורטצ'ן וריבאלדו ניצאים שניהם בשתי קבוצות הראשון בצ'רלטון ומנצ'סטר השני במילאן וברסה מישהו יודע למה?? ולסיום אני מקווה שבמלא יהיו שיניום משמעותיים לעומת הדמו כי עם לא נאלץ(לא שמאלצים אותי) לחזור לסיאם 3 האהוב על כולנו!

shlomi 123

New member
זה לא הגיוני שהמלא יהיה דפוק כמו

הדמו, ועוד דבר שנה שעברה שהורדתם דמו הוא היה טוב בלי באגים או מה?

קיר קמט

New member
זה בסדר ../images/Emo13.gif

ואני מניח שאת מרבית הבאגים יתקנו.. למרות שאני לא מניח שיקשיבו לזעקתם של כל קהילות המנג'ר בעולם (BRING THE BACK BUTTON TO WHERE IT BELONGS ! ויפה שעה אחת קודם...) אבל באמת חבל שיש בזה יותר מדי דברים שממש ממש ממש לא היו הכרחיים...

stas51

New member
בקשר לקלסטרום

בפורומים של סיגיימס כתבו על זה שקלסטרום הוא DM, אז המפצחים ענו שיש לו בDM 15 וב-AM 20, אבל המחשב בכל זאת רושם שהוא DM מסקנה: הוא יהיה תותח גם כקשר התקפי ודרך אגב, מי ביכלל פתח את הדיון הזה? אז ככה, זה היה איזה שוודי שאמר שלסטרום השחקן הכי פופולרי בשוודיה, ועם הוא ישאר DM אז הרבה שוודים יתרגזו

ליטן א

New member
לא לדאוג..

עשיתי השוואה על קאלסטרום בחדש, והוא מצויין גם בהתקפי, לפי ההשוואה.. בשביל לראות כמה שחקן טוב בעמדה מסויימת, תשוו אותו למישהו שאתם בטוחים שהוא לא טוב לשם. לדוגמא, שוער (עדיין לא ניסיתי את זה, אבל זאת נראית לי השוואה מבוססת שתצליח) בטבלת ההשוואות, יש עמודות של כמה השחקן טוב מהשני בקטגוריות מסויימות, כמו הגנה, אגפים, קישור אחורי, קישור קדמי, התקפה וכן הלאה.. ואם יש שחקן שיש לו 0 בכל הדברים הללו (כמו שוער), אז יראו בדיוק כמה קאלסטרום (או כל שחקן אחר) טוב בדברים הללו.. צריך לבדוק מה עם ציגאלקו.. שמישהו יברר

לא שיחקתי במנג'ר 4...

אבל אתה בטוח שזה קווינטון פורצ'ן בצ'רלטון? בצ'רלטון באמת יש פורצ'ן, אבל שחקן אחר...

NaTliA

New member
מסכים איתך בכל מילה.

בינתיים, סיאם 3 יותר יפה מהחדש. במלא צריכים מלא שיפורים כדי שיתקרב ל3.

למעלה