cluster headache

gigish

New member
cluster headache

הייתי מעוניינת לקבל מידע על כאב ראש מסוג cluster - האם מישהו מכם = המטפלים התנסה בטיפול בבעיה זו ובאיזו שיטה? אני חשבתי על שילוב של דיקור עם צמחי מרפא בתוספת של רפלקסולוגיה... מה דעתכם? אשמח לשמוע על התנסויות. מדובר בבחור בן 40, שסובל גם מסינוסיטיס כרוני ובבדיקות שערך נמצאה גם ציסטה בסינוס, אולם הרופאים סבורים (דגש על "סבורים"..) שמדובר בcluster. גר כעת בארה"ב בצפון קרוליינה ואם מישהו מכם מכיר מטפל טוב באזור זה בכלל יהיה מושלם!:) תודה!

בובי

New member
אני לא מכיר את כאב הראש הספציפי הזה

אך לכאבי ראש יש קשר גבוהה מאוד למזון ולאורח חיים אם תוכלי להוסיף פרטים מה הוא אוכל ומה אורח החיים שלו זה יעזור. יש הבדל בין ברוקר בבורסה שאוכל גאנק פוד כל היום לחואי רגוע באחד האיזורים הנידחים כך שזה יכול לכוון לכיוון מסוים ולעזור בהצלחה

אדומה2

New member
כיוון נכון

דיקור מאוד יכול לעזור לכאבי ראש, גם מסוג זה שציינת, וגם לסינוסיטיס. לא מכירה מטפלים בצפון קרוליינה, אבל הוא תמיד יכול לפנות לאחד מבתי הספר בסביבה ואני בטוחה שםה יוכלו לעזור לו.

gigish

New member
אשמח לקבל תגובות נוספות

תודה על תגובותיכם. אשמח לקבל תגובות נוספות ממי שמכיר את התופעה וממי שהתנסה בטיפול בה. הבחור סובל מאוד מכאבי תופת וכרגע מקבל סטרואידים, כמובן לא לטווח ארוך. זקוקה לעזרתכם הנדיבה!

בובי

New member
אם תתני יותר פרטים לשאלות ששאלתי

זה מאוד יעזור לכל מחלה מערבית יש הרבה סימפטומים והתיחסויות שונות לחלוטית ברפואה הסינית. כך שלתת שם של מחלה מערבית ללא פרטים נוספים זה לא תמיד עוזר

gigish

New member
קצת יותר פרטים

הבחור היקר (שבמקרה הוא גם אח שלי)הוא לא חוואי ולא ברוקר, אלא עובד בהי טק... חי חים רגועים יחסית במקום ירוק ושליו...לא בקטע של ג´אנק פוד (רק פה ושם), בד"כ ארוחות מסודרות. סובל מסינוסיטיס כרוני שנים רבות ולא מטפל בזה (מלבד אנטיביוטיקות כשיש התקף)... וכן, אוכל מוצרי חלב, אם זו היתה השאלה הבאה... לא ממש בקטע של רפואה משלימה ואני זו שמנסה לשכנע אותו שעם כל הכבוד לרפואה הקונבנציונאלית, סטרואידים זה לא הפיתרון ובכלל, כרגע לרפואה הקונבנציונאלית אין ממש מה להציע לו. כרגע, הוא ממש סובל וזה די מטריף אותו (למרות שהסטרואידים הקלו...). יעל, אשמח לשמוע את דעתך!

בובי

New member
אוקי כמה עיצות

היטק זה ענף שהוא מעט פחות לחוץ מברוקרים בבורסה. ומאחר שאני לא יכול לטפל בו מרחוק אמליץ לו שינסה תזונה שונה למשך כחודש. אם הבעיה בתזונה הוא אמור לראות שיפור די מידי. ראשית שלא יאכל בכלל שום מוצרי חלב שגורמים לליחה ויכולים לסתום את הסינוסים , כמו כן לא לשתות קפה מכל סוג שהו , שוקולד , תירס , בוטנים, לאכול דברים מקמח מלא , היתי מאוד ממליץ לו לעבור אפילו לתזונה צמחונית לשבוע שבועים. לא לנגוע בגאנק פוד כמו נקניקים וכדומה. לא לאכול מטוגנים כל שהם. כן לאכול הרבה ירקות ופירות טרים לחם מקמח מלא ובעיקרון פחות דברים תעשיתים ויותר אוכל ביתי. זו אומנם דיאטה מעט קשה אך שינסה אותה לחודש אני כמעט בטוח שהוא יראה שינוי לטובה. כמו כן רצוי שיעשה הליכה כל יום לפחות חצי שעה. הבעיה נראית לי שילוב של מתח בעבודה עם תזונה לקויה. רפואה שלמה

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
cluster headache

call MAGNETIZER GROUPTHEY ARE LOCATED IN PANESYLVENIA. YOU CAN SEE THE MAIL ADR.IN THEIR WEB SITE www.magnetizer.comqbiomagnetics ask for peter kulish

gigish

New member
רותם, לא הצלחתי להכנס לאתר...

בכל מקרה, אשמח לשמוע ממך פרטים. מי זה פיטר קוליש? תודה!

כאבי ראש,

ראשית אפתח ואומר שלדעתי כיוון הטיפול שחשבת עליו דיקור צימחי מרפא ורפלקסולוגיה נשמע לי שילוב מצויין. כאבי ראש מקבציים מעידים לרב על סטגנציה (תקיעות) ומאופינים בד"כ בצד אחד של הראש לתקופה מסויימת והפוגות לא קבועות. בראיה הסינית כאבים אלו מעידים על מעורבותו של אלמנט העץ ( כבד וכיס מרה) והרגש המשוייך אליו זה הכעס . לעיתים אגירת רגשות ובעיקר השלילים שבינהם גורמים לתקיעת האנרגיה ולכאבים שכאלו. הייתי ממליצה לו בנוסף לטיפולים חיצוניים ( ע"י מטפל) להתחיל ולטפל בעצמו , בהכרת גופו והתחברות אליו הן ע"י יוגה , טאי צי , או דמיון מודרך. שבוע טוב יעל

למעלה