client center

client center

הי, אני מחפשת חומר על התאוריה של client center אשמח לשמוע על אתר או מאמר מתמצת מעניין תודה ליאורה

טוב, לא פייר!

sorry, אני יודעת שאת קוראת וגם עונה וכו' פשוט הבקשה שלך הגיעה בול אחרי הדיון הסוער על הבקשות למאמרים ולחומר שאפשר להשיג לבד במדליין, ואחרי שאנו מנסחות כבר מזה זמן איזה קו - שלהערכתנו הוא די ברור - לגבי עזרה מסוג זה. יש ימבה חומר על client centered therapy אפילו בגוגל. באמת שלא צריך אותנו בשביל זה.

שריד

New member
פינת ג'רנל קלאב, קריאה ביקורטית

אולי אפשר לפתח שאלה כזו לפינה חדשה ? שריד

מזמינה אותך

להרים את הכפפה ולהניח את אבן היסוד לפינה. איך היית מפתח את השאלה הזו? [ואני אוהבת יוזמות
]

שריד

New member
בנוששא של client center אני כבר לא

ממש מעודכן, אבל מה שהעלה את הרעיון היה מאמר מרשים שקראתי בנושא עוד לפני שהתפיסה היתה כל כך נפוצה בארץ לפני כשש שנים (ואל תשאלו אותי איזה). לעומת זאת אני עכשיו מתעמק יותר מין הסתם בתאורית ההשתנות הקוגניטיבית מבנית של פויירשטיין, וקניתי לאחרונה סיפרון של האוניברסיטה המשודרת בשם:
האדם כישות משתנה על תאורית הלמידה המתווכת ראובן פויירשטיין 1998. (ארבעים שקלים דיונון) בספרון מספר פרקים בסיסיים המסכמים מבוא לתורתו. כגון השפעת החשיבה על רמת התפקוד של האדם, המאפיינים המבניים של השינוי הקוגניטיבי, למידה מהתנסות ישירה מול למידה מהתנסות מתווכת ועוד... הנחמד הוא שהספרון קריא, לבקיאים בתאוריה הוא מסכם בצורה מאוד תמציתית ובהירה ולאלו שלהם זו הכרות ראשונה פותח זוית חדשה של אינטראקציה טיפולית. זהו... ולגבי איך הייתי פותח את השאלה או ממשיך את ליאורה... אזי הייתי מבקש ממנה שאים היא תמצא משהו מעניין בחיפושה אזי שתשתף גם אותנו... עונה במשהו ? שריד

../images/Emo32.gif ממש נוקדני, אבל

client centered - ממוקד לקוח client center - מרכז לקוחות

למעלה