Cleveland Bound Death Sentence

Cleveland Bound Death Sentence

זה טוב. תביאו המלצות על עוד להקות בסגנון. אני בטח יכול למצוא לבד, אבל אני עצלן וגם צריך קצת תנועה בפורום...

finjoh

New member
הנה קצת

blodbath and beyond tiltwheel humanoids (עוד לא שמעתי, אבל חברי להקה מדום טאון שהופיעו בדרזדן מנגנים שם ואמרו שזה כזה דילינג'ר פורי שכזה, אז וואלק תנסה ותגיד איך זה) ממ טוב לא עולהל י עוד לראש כרגע

finjoh

New member
עוד אחת ממש מומלצת

קשה יהיה להמליץ על להקות שהם אחד לאחד כמו קליבלנד, אבל גם ל BIG KIDS יש את הווייב של הפאנקרוק הזרוק מלודי שכזה. אם אתה מוצא, תוריד את HOOP DREAM אלבום יותר טוב מההיפי שלהם בבנדקמפ לדעתי http://oaklandbigkids.bandcamp.com/

עוד כמה...

טוב, קודם כל, יש כמובן את Dillinger Four ואת Off with their Heads, שאתה וכל שאר העולם כבר מכיר. להקות אחרות שאפשר להגיד שהן בערך אותו סטייל כמו CBDS הן Banner Pilot Witches with Dicks American Steel Dear Landlord The Dopamines The Falcon Latterman (רק התקליט "We are Still Alive" אני חושב) Chinese Telephones Ridgemont (אם כי הקול של הסולן מעצבן ברמות...) זה מה שאני יכול לחשוב עליו כרגע. הרבה מהן, אגב - מעבר לעובדה ששומעים שהן חרשו בצעירותן על Leatherface, כמו CBDS או D4 - גם באות גיאוגרפית מאותו איזור, המערב התיכון של ארצות הברית (מילווקי, שיקגו, קליבלנד וכו'). כמו "מופע שנות ה-70" ורוב התירס שאנחנו אוכלים. כל טוב.

finjoh

New member
אה כן עוד אחת

זה ייגמר בבכי להקה אחת שפעם הייתה לך עם איזה אדיוט שעבר לגרמניה ;)

finjoh

New member
טוב עוד אחת על אמת

לא מזמן הגיעו אלי כמה קסטות של דייב מ זיגפרייד אנד רויד רייג' הוא גם הוסיף קסטה אחת של להקה בשם WILD AMERICA מחיפוש בגוגל לא מצאתי הרבה אבל בכל זאת איזה משהו כן מצאתי איזה תקליט שיצא להם לפני שנה או משהו זה יותר הוסקר דו \ קרימפשריין שכזה

למעלה