CLEAR ~זץ חשמלי~

CLEAR ~זץ חשמלי~ ../images/Emo101.gif

נסיון נואש להחיות את הפורום..
"סורי, ווי לוסט הים"... בכל אופן.. אני צריכה עזרה: אני רוצה לדעת על כמה שיותר קייטנות קיץ של סוסים, אמא שלי מסכימה לממן לי את זה. אני מזה נרגשת! יש קייטנות טובות-טובות שאתם מכירים? אם כן.. אני מחכה להמלצות
. שלכם טל

יעל פ

New member
אממממ....

קודם כל, תלוי מאוד באיזה איזור את גרה ואיזו חווה קרובה אלייך עושה קייטנה במשך הקיץ או חלק ממנו, אם בכלל. שנית, חשוב שהקייטנה תכלול בתוכנית שלה שיעורי רכיבה כמו גם שיעורים תיאורטיים להכרת הסוס וטיפול בו וכל מיני דברים חשובים אחרים. עוד מאפיין חשוב, אמנם לא קשור לרכיבה, סוג נוסף של פעילות במסגרת הקייטנה, שיהיה גיוון כי אחרי הכל את יכולה לרכב גם בשיעורים רגילים, פעילות מעניינת כמו חוגים שמתווספים לרכיבה, אמממ...תיאטרון? או כל דבר אחר שמעניין אותך ומוצע כאפשרות בתוכנית הקייטנה. חשוב גם שתהיה לך הסעה מאיזור המגורים... בעקרון, קייטנת רכיבה זה דבר מאוד נחמד. תלוי בעצם מה המטרה שלך ובאיזו רמה את. שווה לברר... בהצלחה... -אני-

shai00

New member
אני מחפשת מחנה רכיבה...

שישנים בו..... לא משנה איפה בארץ או אפילו באנגליה בחודשי החופש... אם יש לכם פרטים אז ספרו לי בבקשה!!! יאללה בייייייי

עירית4

New member
כמה רחוק את מוכנה להגיע?

שמעתי שיש קיטנת רכיבה באירלנד, בכל מקרה מפרסמים את זה כבר הרבה זמן בחווה שלי. גם חו"ל וגם סוסים! אבל כמובן שזה תלוי באמצעי הממון שלך וכמה רחוק את מוכנה להגיע. סתם רעיון ששוה לחשוב עליו. אם את רוצה אני יכולה לברר לך.

המ.. ככה. ~חפוז~

אני רוכבת אינגליש, גרה ברעננה ליד חוות רעננה, אך אני לא רוצה לסוע לחול או להישאר לקייטנה באותה חווה. אני יארגן כבר את ההסעות.. זו לא בעיה, העקר שיהיה מקום בטוח ויפה. אני רוצה משהו על רמה, הכסף לא חשוב.. אני רק רוצה לדעת אם יש לכם הצעות מומלצות לאיזושהיא קייטנה שאתם הייתם בה ופשוט נהנתם.. אם יש לכם פשוט אתר או משהו שאני יכולה לנסות לחפש דרכו קייטנות.. זה גם מאוד יעזור. אני רוכבת טוב מאוד- אני יודעת את כל הדברים הבסיסיים שצריך לדעת (הליכה עצירה, טרוט, קאונטר, גאלופ.. קפיצות מעט דראסג´)... טוב.. אני ממש צריכה הצעות! שלכם טל

יש ויש!!!

יש קייטנה בנווה אילן!!! וזה גם מחנה קיץ!!! אבל אני לא יודעת לאיזה גילאים זה המחנה... סורי...

טוב.. אז רק תתן לי מידע.. אתר..

משהו?! אנשים.. בבקשה.. אין לכם אתרי רכיבה על סוסים בישראל בסגנון אינגליש למחנות קיץ? ~נשימה עמוקה~ לא?

יש לי ויש לי...נה נה בננה נה!!

סתם..יש את חוות אמיר שעושה קייטנה בקיץ אבל לא בטוח שאמא שלך תממן את זה...לא חשוב... ויש חוות ווסטרן, הוספתי לך לינק של האתר...

למעלה