Claudia Phillips - האפקטים וחוץ מזה ה-PSB בגירסת המקסי המקורית של ONE MORE CHANCE.
S sandbird4 New member 31/10/05 #1 Claudia Phillips - האפקטים ../images/Emo79.gif וחוץ מזה ה-PSB בגירסת המקסי המקורית של ONE MORE CHANCE.
Claudia Phillips - האפקטים ../images/Emo79.gif וחוץ מזה ה-PSB בגירסת המקסי המקורית של ONE MORE CHANCE.
G greenzg New member 31/10/05 #12 ד"א דורון, אתמול חשבתי על זה ולדעתי צריכה להיות לך פינה יומית של העלאת קובץ לתיבה- שירים מיוחדים, גרסאות נדירות וסתם מטעמים את החשבונית תעביר לנוקיה
ד"א דורון, אתמול חשבתי על זה ולדעתי צריכה להיות לך פינה יומית של העלאת קובץ לתיבה- שירים מיוחדים, גרסאות נדירות וסתם מטעמים את החשבונית תעביר לנוקיה
D DGL242 New member 31/10/05 #13 רעיון מבריק, אני בעד ../images/Emo45.gif אבל אני חושב שאם מדובר בפינה יומית אז צריך לערוך סבב בין כולם, לא ?
רעיון מבריק, אני בעד ../images/Emo45.gif אבל אני חושב שאם מדובר בפינה יומית אז צריך לערוך סבב בין כולם, לא ?
G greenzg New member 31/10/05 #15 תפסיק להתחמק ! ../images/Emo46.gif זה כבוד להיבחר ל"קוטנר" של הפורום שמביא לנו מטעמים שלאף אחד אין ברור שכל אחד מוזמן להוסיף אבל לי אין מליונית ממה שיש לך
תפסיק להתחמק ! ../images/Emo46.gif זה כבוד להיבחר ל"קוטנר" של הפורום שמביא לנו מטעמים שלאף אחד אין ברור שכל אחד מוזמן להוסיף אבל לי אין מליונית ממה שיש לך
D DGL242 New member 31/10/05 #16 ../images/Emo4.gif אתה חושב שיש לי זמן כל בוקר לרוץ לאמא שלי עם דיסקים מהבית לשבת ולהמיר קבצים ???? אם זה היה בעבודה סבבה אין לי בעיה. שים לב כל הקבצים שאני מעלה הם בשבת או שישי כשיש קצת זמן.
../images/Emo4.gif אתה חושב שיש לי זמן כל בוקר לרוץ לאמא שלי עם דיסקים מהבית לשבת ולהמיר קבצים ???? אם זה היה בעבודה סבבה אין לי בעיה. שים לב כל הקבצים שאני מעלה הם בשבת או שישי כשיש קצת זמן.
D DGL242 New member 31/10/05 #18 מה אתה יודע, הורדתי אודיו גרבר ואני כבר בתהליך המרה....מצאת לי תעסוקה כל 19:00 יש לי מחשב עגלה, זה יקח קצת זמן אבל זה הסתדר
מה אתה יודע, הורדתי אודיו גרבר ואני כבר בתהליך המרה....מצאת לי תעסוקה כל 19:00 יש לי מחשב עגלה, זה יקח קצת זמן אבל זה הסתדר
S sandbird4 New member 31/10/05 #7 זהירות שמקשיבים לדבר הזה צריך להחליש את הווליום כשמגיעים ל-פפאאאקקקק....
S sandbird4 New member 31/10/05 #10 בפעם הבאה ה-../images/Emo79.gif יהיה..... משהו שאני אקליט מתקליט ואתם תשפטו את האיכות של ההקלטה.
S sandbird4 New member 31/10/05 #14 את האפקטים של quel souci la boétie הקלטתי מהסינגל, עשיתי סינון רעשים והמרה ל-MP3 בעזרת LAME כמובן.