Claire Punk'd

White Mamba

New member
Claire Punk'd

http://www.youtube.com/watch?v=Q6J6t7WJbQY חביב, לא יותר. היא הבחורה הכי יפה שראיתי בחיים

deewana

New member
חחח איזה רעים..מסכנה

והיא באמת יפה ועם השיער החום בכלל!!!

ברודי

New member
היא יפה אינספק בכלל.

אבל לא עמוקה יותר מדי... קצת בריטני ספירסית לטעמי...

אפשר להגיד...

עם אנשים שהיא הסתובבה איתם. (איך שאני יודעת זה צולם לפני כשנה כשהיא הייתה בת 16)

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif זה רק מראה שהיא

שחקנית אמינה שכנראה עשתה תפקיד שממש רחוק ממנה תראו לי מישהו בהוליווד שלא מעשן/שותה/לוקח סמים/וואטאבר עד שהיא לא תלד,תצטלם בעירום,תתאשפז ותצעק שהיא השטן,אני עדיין יאהב אותה.

../images/Emo45.gif ואני מדברת על התמונה ש"עיני

לילה" שמה עכשיו - מה רע שהיא הולכת למסיבות ומעשנת? עישון לא מעיד על כמה בנאדם טוב אתה, או על האופי שלך. באמת, צאו מזה. יש לי מלא חברים שמעשנים והם אנשים מקסימים, וחלקם גם ילדים טובים מאוד.

למה להגיד "היא באמת לא עמוקה"?

אתה מכיר אותה? היא החברה הכי טובה שלך? לא, את\ה שופט\ת אותה על פי תמונה אחת ויחידה שאתה רואה אותה מבלה במסיבה וחוגגת. מזה אפשר לדעת אם היא טיפוס עמוק או לא? מה היא צריכה לעשות כדי להיות טיפוס עמוק? לשבת בבית ולקרוא "אנה קרנינה"? באמת, אנשים, תפסיקו לשפוט על פי רושם חיצוני.

nanab2

New member
צודקת מאה אחוז

האמת רציתי לכתוב לא נראת אבל יצא מה שיצא אבל אפשר גם להבין הרבה לא רק מהפנימיות אלה גם מחיצוניות ואני לא חושב שצריך להסתכל רק על חיצוניות אבל כולם אומרים שצריך להכיר את האנשים אבל אפשר לפעמים לראות לפי האנשים שמסתובבים איתם ואת ההתנהגות שלהם ואי אשפר להגיד שזה לא נכון כי זה נכון

יופי, אני מסתובבת עם הומו שיכור

ומסומם, זה אומר שאני הומו שיכור ומסומם? לא! חוץ מזה, הוא אחד האנשים היותר נחמדים וטובים שהכרתי בחיים, ודי לשפוט לפי זה שהיא בסך הכל הלכה למסיבה וחגגה. לי יש תמונות הרבה יותר... מפדחות מאלה ממסיבות. אז זה אומר שאני לא עמוקה, שטחית וטיפשה? באמת.

למעלה