Claims to fame - שירשור סתמי

• פותח הנושא ro99
  • פורסם בתאריך

ro99

New member
Claims to fame - שירשור סתמי

לא, אל תבהלו! לא ברחה לי העברית, אלא פשוט אני לא יודעת איך אומרים את זה בשפת הקודש. זה משהו שגנבתי מהפורום דייקיות האנגלי שאני משוטטת בו. זה פשוט מאוד: תחשבו על דברים שקרו לכם (כמה שיותר סתמי, כמה שהקשר יותר רופף - ממש לא משנה), שאפשר לראות אותם בתור claims to fame. אם אתם עדיין לא מבינים, אז אני אתחיל בהודעה הבאה.

ro99

New member
הבטחתי, אז אקיים...

כשעוד גרתי בארץ, הלכתי ברחוב דיזנגוף בת"א עם שני חברים (תחילת שנות השמונים, פנקיסטים קיצוניים - שיער ולבוש - בעידן שבו חולצות פלנל משובצות ונעלי פלדיום נחשבו ללבוש נועז בקרב הציבור הרחב...) כשפתאום בא לעברנו צביקה פיק (!!!) וידיד שלו. הם עצרו ובהו בנו, ואז צביקה אמר לידיד שלו: "כשאני מסתכל עליהם אני מרגיש כל כך אולד פשונד" או משהו כזה, ופרץ בצחוק... מה זה, כמעט גמרתי על המקום... פעם חפפתי לעמוס גוטמן (ז"ל, במאי הסרטים הגיי) את השיער... פעם הלכתי לפרייד בלונדון עם האקסית של זמרת הלווי של בוי ג'ורג'... פעם עישנתי ג'וינט עם זמרת הלווי של בוי ג'ורג'... פעם ישבתי שני ספסלים לפני בוי ג'ורג' באוטובוס (אנחנו שנינו מאותה הצ'כונה בלונדון...) פעם מכונית השרד של צ'רצ'יל דרסה לאמא שלי את הבוהן... ראלף עינבר (ז"ל) כתב בעברית את כרטיס הברכה שחברים הולנדים נתנו לי כשקבלתי את התואר השני... והכי מרעיש!!! כשהייתי ילדה, when dinosaurs ruled the earth, השתתפתי בתוכנית הילדים (ז"ל, ובטח כבר היתה כך לפני שנולדתם!) אות אות אות. לאבא שלי היה אוסף פסלים עתיקים אפריקאים (שכיום שלי) ורצו שיופיע בתכנית ויסביר על אפריקה ועל הפסלים (ביניהם אלילים ועוד). אבא שלי ברוב חוכמתו אמר: "מה אני פרייר, להופיע בתכנית ילדים דפוקה?" וללא היסוס שלח את הבת שלו להרוס לעצמה את השם הטוב שלה עד קץ הימים... ומה עוד, אני לבשתי לכבוד הארוע שמלה פרחונית... אם יש אלוהים, אז לא שרד שום סרט של התכנית עצמה (וכן, זה כואב להודות בכך, אבל בימים ההם עדיין לא היה וידאו...). וזהו. עכשיו תורכם.

odedee

New member
מה את אומרת?!

אות אות אות? צילה ועזרא דגן? בבית של ההורים עוד נמצא מן הסתם התקליט של הסדרה... משנות השבעים הנשכחות.

ro99

New member
שנות השבעים עדיין חיות בזכרוני

ותודה מקרב הלב שהוספת להן מימדים חסרים ע"י זה שהזכרת לי את השמות שמזמן הדחקתי. שנים של טיפולי טראומה עכשיו בזבל. נחמה קטנה: תקליט, בהחלט לא וידאו! לפחות לא שרתי שם. לפחות זה לא. לא ירדתי לגמרי לזנות. וככל שאני חוזרת על זה, אני כמעט מתחילה להאמין שזה נכון.

cucumberfreak

New member
אוקיי הנה שלי

פעם אחת באותו היום פגשתי את: ג'ייד גודי מ"big brother2" (מן פרויקט וואי כזה אנגלי) בטופשופ אוקספורד סרקס בזמן שעשו לה מניקור והיא הייתה הכי נחמדה בעולם ואת לטיטה דין-שרון מאיסטאנדרס (אופרת סבון אנגלייה מפגרת) בסלפרידג'ס שעתיים אחרי והיא היתה ממש מגעילה ואמרה שהיא לא יכלה להתייחס עלינו כי היא מיהרה. האנשים האלה לא ממש, בעצם ממש לא מפורסמים בצורה גדולה או משהו ולמי שלא ניה באנגליה בשנתיים הקרובות לא יהיה מושג מי אלה אבל היה מצחיק שראיתי אותם באותו יום אה ובגיל 8 הייתי בעיתון באנגליה כי עשינו בבי"ס שלי skipathon לצדקה ובחרו לצלם אותי קופץ חבל...כמה עצוב

ro99

New member
ואם אתה כבר מאנגליה

אז אוסיף את מה שלא סיפרתי, כי חשבתי שאף אחד לא ידע על מה אני מדברת. Eat your heart out cucmberfreak הכלב הקודם שלי (ז"ל) ריחרח את Fanny the Wonderdog בפארק המקומי בלונדון - זאת הכלבה ז"ל של ג'וליאן קלרי (שיבדל לחיים ארוכים), שאז עדיין היה ידוע בתור The Joan Collins Fan Club עד שהפוחלצה המתוחה ונטולת הכשרון איימה לתבוע אותו לדין... הכלבה (ז"ל) של החבר הכי טוב שלי בלונדון לוטפה ע"י רולף האריס בקטע הפתיחה של אחד מהפרקים של Animal Hospital. בוא הנה, אני כבר כמעט סלבריטי בזכות עצמי!

cucumberfreak

New member
ראלף האריס בכבודו ובעצמו!!!

וזה לא בדיוק בזכותך יותר בזכות הכלבים שלך ושל חבריך FANNY THE WONDERDOG LOL!!!

cucumberfreak

New member
עוד משהו שקרה היום!

היום ביום הזה ממש ראיתי את אודי שניר מהשיר שלנו עוזב מסעדה שבדיוק נכנסתי עליה...וניגשתי עליו...למרות שאני לא ידעתי ועדיין לא יודע את השם שלו וביקשתי ממנו להגיד "פצצת רייטינג" (הוא אומר את זה כל הזמן) הוא היה לבוש כמו קבצן-די מצחיק

cucumberfreak

New member
ועוד משהו! (די אני מזה משעמם)

אז לא בדיוק אני אבל אימא שלי הייתה מתאמנת בחדר כושר (בלייטנסטון,לונדון) עם ארנולד שוורצנגר לפני שהוא היה מר עולם

itay82

New member
ועכשיו אני

סבא של סבתא ייסד את הוורנר-ברוז, אז אני למעשה קרוב משפחה של באגס באני. מיכל ינאי דרסה אותי וכמעט הרגה אותי. היא גם קיללה אותי. מיכל ינאי התנצלה על זה שהיא כמעט הרגה אותי. מיכל ינאי שילמה על הצ'לו שהיא דפקה לי כשהיא פגעה בי עם המכונית. יצאתי פעם עם מישהו שלמד בכתה יחד עם מדלן, הנסיכה השוודית. במקום בו למדתי בשנתיים האחרונות (Beaux Arts de Paris) מעצבי אופנה (כמו דיור או גוטייה ושאר ירקות) נוהגים לקיים תצוגות אופנה, כך שלפעמים בעונות מסויימות פשוט היו סוגרים לנו כיתות ומסלקים אותנו. בין הסלבס (שראיתי וזיהיתי) שהגיעו לתצוגות שאלה וישבו בכיתות בהן לנו אמור היה להיות שיעור אפשר לציין את: בראד פיט אומה ת'ורמן קריסטין סקוט תומאס עמנואל ביאר (היא גרה ליד בית הספר, היינו רואים אותה כל יום) קתרין דנב איזבל הופר קלאודיה שיפר (למרות שנראה לי שהיא הגיעה לעבוד) לודיבין סנייה תיירי לרמיט שרלוט רמפלינג ז'וזיין בלסקו

Joni M

New member
בדיוק היום...../images/Emo15.gif

אז איפה להתחיל? לפני קצת יותר משנה ניגשה אלי שרון סטון בבית קפה בו אני עובד ושאלה אותי מה הפירוש של השם של הבית קפה, ואח"כ ישבה ושתתה קפה. לפני בערך שנה טיילתי עם הכלב של האקס ושרה ג'סיקה פרקר ליטפה אותו, שאלה אותי איזה כלב הוא ואמרה שהוא חמוד. בשכונה שלי אני רואה כל הזמן את הלנה כריסטיאנסן, פמקה ג'נסן, לו ריד, דבי הארי ג'וליאן מור, מייקל סטייפ. הייתי פעמיים במסיבת סיום העונה של "Low & Order SVU" ופגשתי את כל השחקנים. הייתי בדירה של ידידה לסבית שלי בדיוק כשהיא דיברה ברמקול עם ג'ואן באז והיא אמרה לה שאני מעריץ שלה והתפדחתי. והיום כשגררתי את החבר לסרט ישראלי ראיתי את סוזן סרנדון (שכל מי שגר בניו יורק רואה לפחות פעם בחודש.)

ronnl

New member
אוףף בדיוק היום

ה10 ביולי היתה מסיבה יום הולדת(מאוחרת יש לומר) שחגג עבדכם הנאמן עם כוכבים משורה הראשונה(או שלפחות היו) אדם המזדקן ניסה להתכחש לעובדת היותו הומו במסיבה הזו למרות שכולם ידעו שהוא כן פול דה ליאו ( אחד האנשים הכי מצחיקים והכי מגוחכים בטלביזיה ההולנדית) רצה שאשתתף באחת מהתכניות שלו בערוץ 3 אני הסכמתי בתנאי שתהיה לימוזינה העניין ירד לתהום כי לבן אדם פשוט אין כסף לדברים כאלה לא יאמן

White Dragon

New member
אמממ....

כשהייתי בחוג דרמה בכיתה ד' מישהי ביקשה ממני חתימה אחרי ההצגה. ביום האחרון של כיתה י' הלכנו לחוף ת"א וכשרצנו אחת מאיתנו התנגשה בדנה אינטרנשיונל שהלכה לאיטה, הפילה לה את הפלאפון שהתפרק, ודנה היתה מאוד מאוד נחמדה ואמרה שלא נדאג, זה בסדר. באותו חופש גדול הלכתי עם חבר לחוף הים בהרצליה ובחוף פגשנו את מיקה - אז היא היתה אחת מזמרות הליווי של שלמה ארצי ואח"כ פתחה בקריירה עצמאית (אתמול רציתי לנשק בחורה... מיטשל...) וישבנו איתה בחוף שעות ודיברנו ושיחקנו עם הבן שלה. סבא שלי ארכיטקט נוף ובין השאר הוא עשה את גן השלושה, הגן של הכנסת, הקבר של בן גוריון ופולה, עמק הקהילות ביד ושם ועוד מלא דברים שאני לא זוכרת. גם הוא תמיד היה נחמד אלי
ראיתי בחנות ספרים את ג'יימי (ההומו) ובפסטיבל איטליה את וינסנט מ-Big Brother 3. לא התרגשתי במיוחד...

odedee

New member
ג'יימי ההומו? ספרי פרטים ../images/Emo13.gif

אם את מתכוונת לג'יימי אוליבר, אני לא חושב שהוא הומו, הוא נשוי ונדמה לי שכבר יש להם איזה תינוק/ת.

White Dragon

New member
לא... לא...../images/Emo6.gif

ג'יימי בן 20 וקצת ממלבורן שהתשתתף ב-BIG BROTHER שנה שעברה - שנה שעברה היה הומו אחד ולסבית אחת ואנשים אינטלגנטים ומצחיקים, והשנה... חבורה של אהבלים שלא מסוגלים לנהל שיחה נורמלית, פשוט שיעמום.

ronnl

New member
רגע שאני אבין

השנה יש הומואים ולסביות או לא?

White Dragon

New member
אין

השנה כולם סטרייטים, אבל הכניסו את מרים (הטרנסקסואלית מאנגליה) לבית לכמה ימים בלי לומר להם שהיא נולדה כגבר. וחלקם ניחשו שהיא נולדה כגבר לפני שהיא אמרה להם בכלל.

למעלה