cky?

SkateX

New member
איך אתה בכלל...

מעז לרשום פה בפורום הודעות אם אתה לא יודע מי אלה cky?????????????? cky הם ראשית הטיפשות,בורות,טימטום,צחוקים!!!!!!!! הם תחילת ג´אקאס!!!!!!!! זה הדבר הכי טוב שקרה אי פעם לאנושות כולה!!!!! ואלה הם cky....

Skunk On Wheels

New member
אין לך זכות להעיר לו ככה,

בעיקר לא כשאתה כותב בפרטים שלך שאתה שומע פאפא רואץ', מילא אם היית מסתיר פרטים מביכים כאלה...... ולשאלה המקורית של השרשור: CKY לפי מה שאני יודע התחילו את העניין הג'קאססי ויש 4 סרטים של CKY, משהו כמו חצי מחברי ג'קאסס משתתפים בCKY ולפי מה שאני הבנתי באם מרגרה ובריאן דקימיליו םה המקימים של ה"כת" המוזרה הזאתי .]]

midtown

New member
cky זה

cky היא להקה, אח של בם מרגרה הוא המתופף הם קוראים לכל החבורה שלהם cky (באם וחברים) "cky not just a band, not just people, but a state of mind" כן כן הסרט הראשון נקרא cky the film משם זה התפתח וזה cky זה camp kill yourself

midtown

New member
לא

לסרט הראשון קוראים cky the film הוא יצא בעזרת לנדספיד (חברת סקט שבאם היה בא)

SkateX

New member
אז יש לי פה עסק...

עם אידיוט..... מה מביך בלשמוע פאפא רואץ´?! אהה...נו בטח....יותר מביך לשמוע בריטני ספירס כמוך.... זה באמת מביך....

REAL boy

New member
מאיפה אתה מפליץ שהוא שומע

בריטני ספירס?? אהה ודרך אגב גם אני שומע פאפא רואץ' אז אתה לא לבד אחי:) בעעעע סתם..

Skunk On Wheels

New member
לפי הפרטים שלך

אתה בן 13, נסלח לך על זה שאתה אדיוט גמור (ולא אני לא שומע בריטני ספירס), אל תדאג יעבור לך הקטע המתלהב שלך. ופאפא רואץ' זה זבל ואני לא מבין למה יש אנשים שחושבים שהם מקשיבים ל"הבי מטאל" כשהם בעצם מתכוונים לפאפא רואץ' (ואם מתחשבים בגיל שלך ננחש שאתה אחד מאלה, או קרוב איכשהו במובן מסויים לאנשים מהסוג הזה). הכי קרוב ללשמוע בריטני זה שאני לקחתי את הטאבים של הקאבר שטראביס עשו לשיר שלה וקצת שיניתי והוספתי דיסטורשיין איפשהו ושאני שר את זה בקול של דת' מטאל, בקיצור: תסתום תפה ילד קטן, מפגר ומתלהב מהתחת של עצמו

Skunk On Wheels

New member
מתי אנשים ילמדו איך עובד שרשור?!?!?

אם תשים לך ההודעה שלי נמצאת ב"עץ" להודעה של SKTAEX ככה שפניתי אליו

Misundaztood

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

וואי.. כמה שאני שונאת אנשים כמוך. לפי מה שאתה אומר, רואים שאתה לא מבין דבר וחצי דבר במוזיקה. אז חמודי.. שתוק. וזה ל: Skunk On Wheels

Skunk On Wheels

New member
מתי אמרתי שאני מבין משהו במוזיקה?

אני רק יודע לזהות זבל כשזה עושה לי חור בראש וכשילדים מתלהבים עושים עניין מלהקות זבל

Skunk On Wheels

New member
ו.......

כתוב בפרטים שלך שאת משתתפת בפורום של אבריל לבין, אז לא לדבר על לא מבינים במוזיקה. השירים של אבריל לבין חביבים, קופצניים, קלילים, מדברים לכל אחד, אבל נדבקים לראש ולא יוצאים ממנו בלי ששומעים את השיר שוב ושוב עד שאי אפשר יותר לשמוע את הקול של הזמרת הזאת (ועל זה להודות למועדון הנמלה שדווקא שהייתי לפני כמה זמן החליטו שאין חדר מטאל באותו ערב.... זונות..), וגם אם אני בלי ידע בתיאוריה בגיטרה ושאני בקושי יודע לנגן בבאס הצלחתי לעלות איכשהו על ליווי שממש מתאים לאחד השירים שלה (אפילו ליווי שיותר מתאים מהליווי המקורי) אז זה אומר משהו על הרמה המוזיקלית. *הפסקה הארוכה הסבר מפורט למה מי ששומע אבריל לבין (עד כדי השתתפות בפורום שעוסק בה) לא צריך לדבר על מי מבין במוזיקה ומי לא*

Misundaztood

New member
חמודי..

תראה, אם תיכנס לפורום ותראה מה אני כותבת שם על אבריל לאבין, תבין שאני לא מתה על המוזיקה שלה. היא חתיכת זייפנית. אני אוהבת יותר מטאל. למשל: Sonata Arctica NightWish Led-Zepplin Iron Maiden וכד'. ומי שמעצבן פה הוא אך ורק אתה. מה לעזאזל הטעם שלך?

Skunk On Wheels

New member
הטעם שלי מתרחב על הרבה אבל

התחלתי עכשיו להקשיב לבלאק מטאל. אוהב בעיקר מטאליקה, נירוונה (כן, נוגד מאד), דימו בורגיר (רק התחלתי להקשיב, וכן אני יודע שיש הרבה יותר טובים מהם), בהמות', קיטטי (שלחו לי כמה שירים, חביב ביותר), וולפהארט, קצת אין פליימס, טורה סאטאנה, נייטוויש (טיפה). כן אני יודע שיש פה דברים בסגנונות שונים מאד, אבל מה לעשות שיש לי קצת פיצול אישיות בהעדפות, המצב רוח קובע מה לשמוע מתוך אלה בעיקר.

SkateX

New member
וחוץ מזה...

שלא כמוך...אני אוהב לשמוע את המוזיקה כמו שהיא מתנגנת.....אתה יודע שצורחים כל השיר לא ממש שומעים את המוזיקה....אז ככה שהטעם שלך במוזיקה ממש....

Skunk On Wheels

New member
אתה מכיר את כל הלהקות שהזכרתי?

כנראה שלא כי גם יש שם להקות ממש רגועות (דוגמא אחת, נירוונה)! ותתפלא גם כמה מהמוזיקה עצמה אתה שומע בשירים ש"צורחים" בהם, וזה לא צרחות, אם היית מנסה להקשיב (יש הבדל בין לשמוע ללהקשיב!) לשירים כאלה כמו שצריך ולא סתם עם המחשבה "אוי איכסה, רעש מגעיל בלי משמעות" בצורה אוטומטית, גם אם לא היית מבין את המילים הייתי מבין שזה לא סתם צרחות. ודווקא יש להקות שלא בגלל המילים אני אוהב לשמוע אלה בגלל המוזיקה (לדוגמא דימו בורגיר שהתחלתי להקשיב להם, עושים פוזה מסריחה של שטניסטים כשהם ממש לא, אבל אוהב ממש את הסגנון), אז אני כן שומע את המוזיקה, לא רק את המילים.

למעלה