CK ONE
צ צייר חופשי New member 22/6/02 #10 איזה יופי אהבתי את השילובי צבעים.איך עשית,במחשב? אני לא ממש מכיר את התוכנה
א אממממ תום New member 23/6/02 #11 כנ"ל בדיוק- איזה יופי נאי גם אוהבת להכין כאלה,כל מיני תוצאות מצילום אחד.
E eranoz New member 23/6/02 #12 אחלה תרגיל בפוטושופ הפייבוריט שלי זה מספר 3 ביגלל ששברת בגירסה הזו את הצורה של הבקבוק עושה לי חשק גם כן להתעלל בצילום הזה מרשה לי? אפשר להזמין את כל הפורום להצטרף להפוך את זה לפרויקט/פינה
אחלה תרגיל בפוטושופ הפייבוריט שלי זה מספר 3 ביגלל ששברת בגירסה הזו את הצורה של הבקבוק עושה לי חשק גם כן להתעלל בצילום הזה מרשה לי? אפשר להזמין את כל הפורום להצטרף להפוך את זה לפרויקט/פינה
K komandatore New member 23/6/02 #13 הפורום מוזמן-לשרשר כאן פינה חדשה המקור הוא צילום שלי ובו התחלתי להתעלל כמו שאני עושה מדי פעם ועוד יותר טוב אם יכתבו כאן דיעות לגבי שינוי צילום ל"דמוי ציור"
הפורום מוזמן-לשרשר כאן פינה חדשה המקור הוא צילום שלי ובו התחלתי להתעלל כמו שאני עושה מדי פעם ועוד יותר טוב אם יכתבו כאן דיעות לגבי שינוי צילום ל"דמוי ציור"
א אפרת@הבית New member 24/6/02 #16 קראנו לזה "פינת העיוות" ואם זכור לכם, המעוות הטוב ביותר יצוייןל ב"מלך השבת" של השבוע צילום מקסים, אגב.
קראנו לזה "פינת העיוות" ואם זכור לכם, המעוות הטוב ביותר יצוייןל ב"מלך השבת" של השבוע צילום מקסים, אגב.
K komandatore New member 25/6/02 #18 הגעתי ל 20 (בינתיים...) העלתי אותם לאתר שבו יש גם צילומים אחרים שלי