City of Refuge מעיתון זמני יורק החדשה
S simlev1981 New member 21/3/07 #2 מעניין מעניין!!! סלטרו, מה המצב? קפצתה פעם לשם? מה אתה אומר קיים מתכון לכזה מקום<? I miss NY sim
M mndi gold New member 21/3/07 #3 ניו יורק או פלורידה סלסרו. יש שנה מיותרת, איפה עדיף בניו יורק או פלרידה, או בעצם ללהשאר בתל אביב?
ס סלסרו New member 22/3/07 #4 לטעמי, ללא ספק ניו יורק אבל זה כמובן תלוי באופי שלך, מה אתה מחפש וכולי.
M mndi gold New member 22/3/07 #5 וכי במה עדיפה ניו יורק על פלורידה העיר שבה בחר ר מאיר לנסקי לבלות את שארית ימיו
M mndi gold New member 22/3/07 #7 עשרים שנה עברו עלי בניו יורק אבל חודש בפלורידה עשה לי את זה, פלורידה מומלץ ,אבל לא בקיץ.
M mndi gold New member 22/3/07 #9 שנה שלמה אני בארץ למעט גיחה קצרה, בת עשרה ימים. לפני 8 חודשים. ובניו יורק, שנה שלמה זה המון, המון
ח חיים טובים 28 New member 23/3/07 #32 אולי בגלל זה אני משיגינער. בברוקלין תמיד אמרו לי אתה ממישיגן? דו ביסט א משיגינער? חחחחחחחח
S simlev1981 New member 22/3/07 #29 אזהרה!!!אין לנסוע לפלורידה!!! אני רוצה להזכיר על האיסור החמור למען לא יכשלו הרבים כמו שנאמר "בלא בלא בלא וגו'" שבת שלום!
אזהרה!!!אין לנסוע לפלורידה!!! אני רוצה להזכיר על האיסור החמור למען לא יכשלו הרבים כמו שנאמר "בלא בלא בלא וגו'" שבת שלום!
R rachel21 New member 22/3/07 #12 רק כאן-ניו יורק!!! אין כמו ניו יורק.לכאן מתאים הביטוי ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות.
ח חיים טובים 28 New member 22/3/07 #14 אולי כי ניו יורק נכלל בקטיגוריית המעשים ולא הדיבורים. הכול שם ביזנעס- time is money
J justchip New member 22/3/07 #21 אגב עוברת לניו יורק בקיץ ההחלטה נפלה, עכשיו אני רק צריכה להחליט אם אני יגור בברונקס או במנהטן.