City Delusion בלעבלעבלעשרשוראוף
T T a l 91 New member 28/2/07 #2 ../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif אהמ, לירון.. אפשר לקבל קצת פרטים על המפגש שאמור להיות ב- 5 במרץ..? למרות שאני בטח אראה אותך במפגש של MCR, ההורים רוצים מידע
../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif אהמ, לירון.. אפשר לקבל קצת פרטים על המפגש שאמור להיות ב- 5 במרץ..? למרות שאני בטח אראה אותך במפגש של MCR, ההורים רוצים מידע
C CitizenErased New member 1/3/07 #3 המפגש... המפגש של MCR זה ב12 בצהריים ב5 במרץ והמפגש של פורומיוז אני מאמינה שיהיה ב3-4 אחרה"צ ככה שפשוט נשארים שם אני פשוט אעזוב את מפגש פורום MCR, אם הוא בכלל עוד יתקיים, ואלך למפגש פורומיוז חח
המפגש... המפגש של MCR זה ב12 בצהריים ב5 במרץ והמפגש של פורומיוז אני מאמינה שיהיה ב3-4 אחרה"צ ככה שפשוט נשארים שם אני פשוט אעזוב את מפגש פורום MCR, אם הוא בכלל עוד יתקיים, ואלך למפגש פורומיוז חח
C CitizenErased New member 1/3/07 #4 רועי... קיבלתי סוף סוף את הוידאוים ששלחת... אהבתי מאוד! כל הכבוד הקטע עם האפקטים האור-קוליים בהתחלה היה מגניב ביותר חחחחח לקח לי כמה שניות להבין מה הולך שם אבל ללא ספק נוכל להשתמש בזה תודה.
רועי... קיבלתי סוף סוף את הוידאוים ששלחת... אהבתי מאוד! כל הכבוד הקטע עם האפקטים האור-קוליים בהתחלה היה מגניב ביותר חחחחח לקח לי כמה שניות להבין מה הולך שם אבל ללא ספק נוכל להשתמש בזה תודה.
R roy net New member 1/3/07 #5 "אפקטים" סתם, לא היה לי מה לעשות אז אילתרתי. אח"כ כשראיתי את זה הרגשתי כמו מטומטם כמובן אבל הבנתי שמשהו יותר טוב מזה כבר לא יצא...
"אפקטים" סתם, לא היה לי מה לעשות אז אילתרתי. אח"כ כשראיתי את זה הרגשתי כמו מטומטם כמובן אבל הבנתי שמשהו יותר טוב מזה כבר לא יצא...