CITRIX VS TS

ttlsysop

New member
CITRIX VS TS

שלומות, אני צריך להתקין חוות שרתי TS, וכאן עולה השאלה. המערכת חייבת להיות מאובטחת ברמה מאוד גבוהה, והחברה מעוניינת להתקין שרתי CIRTIX ולא TS של WIN2003 . אני בעד TS בכלל קלות העבודה/קונפיגורציה/תמיכה לעומת CIRTIX. האם יש למישהו מה לומר כנגד CIRTIX שאוכל להשתמש בזה נגדם ?

ttlsysop

New member
זה לא

מפריע להם, יש להם רישיונות. ב-CIRTIX הסברתי להם שצריך שלושה סוגי רשיונות - ל-USER(AD),TS ול-CIRTIX. אבל זה לא מפריע להם. אני לוחץ על הנקודה של תמיכה באתר שלהם וגם בנושא קונפיגורציה עתידית.

Motel

New member
נקודות לזכות סיטריקס

1. תמיכה במערכות הפעלה שאינן מיקרוסופטיות. 2. ניהול קל יותר של יישומים, החל מהפצה ועד עדכונים. 3. שיפורים קטנים: הרשאות פרטניות יותר, תמיכה משופרת בהדפסה, ניהול עומסים בצורה מתוחכמת יותר ועוד. אם הרשת שלך היא מיקרוסופטית, ואין לך דרישות מיוחדות או כמות גדולה של משתמשים לך על טרמינל.

ttlsysop

New member
אני

רוצה נגד CITIRIX...

ilusy

New member
נקודות בעד citrix :)

לדעתי אחת המערכות הכי יפות כיום בשוק . מאפשר למשתמשים לפתוח את האפליקציות שבשרת ה-citrix הממחשב שלהם , בעזרת קיצור דרך בלבד . ברגע השמשתמש יילחץ על קיצור הדרך האפליקציה תופעל משרת ה-citrix - מה שנקרא - Publish application , בניגוד לקבלת שולחן העבודה של שרת ts . למיטב ידיעתי אין אפשרות זאת ב-ts . מעבר לכך יש המון ייתרונות בשרת citrix לעומת שרת ts - קונוסול ניהול בהרבה יותר נוח - מבחינת פירסום אפלקיציות ומתן הרשאות . אפשרות להתקין clients במערכות הפעלה שונות מ-windows , ולהריץ מהם אפליקציות של windows . מבחינת היעילות - חלוקת המשאבים לשמתמשים - ( עיבוד , זכרון וכו' ) - שרת ה-citrix יותר יעיל . יש עוד המון המון ייתרונות . בעקרון שרת citrix הינו שרת terminal משופר + , ואחד המוצרים הסקסים ביותר בשוק . לדעתי .

ttlsysop

New member
מאוד סקסי

במיוחד שקיבלתי לבדיקה את גירסה 4, אבל עדיין לא להתקנתי על ה-X64 .

swiftcoders

New member
יתרון שהוא גם חסרון...

אני מסכים לגמרי ש-published applications זה יתרון חזק לטובת citrix. אבל - (וזה אבל גדול) עוד לא נתקלתי בהתקנה של citrix שלא היה ניתן להגיע מ-PA למצב של desktop מלא. זה גורם לתחושת אבטחה מוטעית כיון שהאדמין באמת לא מאמין שניתן לעקוף את המנגנון. הסיבה לכך נובעת מזה שלהקשחת שרת citrix דורשת מיומנות מאוד גבוהה.

antidot

New member
אז בודקים מה למתחרים יש להגיד ../images/Emo8.gif

http://www.jp-inc.com/Downloads/Jetro_vs_citrix.pdf אגב, שקלתם את CockpIT ?

ttlsysop

New member
ממש לא

חשבנו על כך, היות וקיימת תמיכה רבה בארץ ל-TS וגם ל-CIRTIX, ואפשר לשלוח את העובדים לקורס בכל אחת מהמכללות בארץ, זה כיסוי תמיכה די טוב. מי נותן תמיכה למצור הזה בארץ?

antidot

New member
זה כל היופי

Technology Business Unit Jetro Platforms Ltd. 8 Am Veolamo St. P.O.B 34161 Jerusalem 91347 Israel Tel: +972-(0)-2-652-1585 Fax: +972-(0)-2-652-5465 E-mail: [email protected]
אם אני לא טועה, החברה היא חברה ישראלית, כאשר הHQ בארה"ב מטעמים ברורים. את ההדרכות על המוצר שלהם מעבירה נכון להיום למיטב ידיעתי מכללת נס. ממה ששמעתי, יש לג'טרו מוצר מאוד מוצלח והרבה יותר זול מסיטריקס. הם נכנסו לשוק יחסית לא מזמן, אבל הספיקו כבר לתפוס נתח שוק די יפה. וזה לא שהם לא מוכרים: http://www.microsoft.com/windowsserver2003/partners/termsrvs.mspx

frolik

New member
לגבי CockpIT

החברה היא ישראלית ומיקומה בירושלים. יתרונות: יותר זולה מ- citrix. גיבוי הגדרות החווה פשוט. שיחזור חווה פשוט ונח. תמיכה - זמינה מאוד ואם צריך מגיע נציג מהחברה לאתר (הם פה אז זה פשוט) כל נושא ההדפסות עובד יותר טוב. המפיצים שלה בארץ הם נס ומכללת נס מעבירה קורסים של cockpit. גילוי נעות: הכותב הינו עובד חברת נס.

ttlsysop

New member
אז

עכשיו כל מה שנותר זה לשכנע את בעלי הממון
תודה רבה !

למעלה