Circus - Movin' On

עמית ע

New member
Circus - Movin' On

לבקשתו של סרגיי, התקליט השני והטוב ביותר של הלהקה השוויצרית Circus, משנת 77. הרכב לא שגרתי ללא קלידים וללא גיטרה חשמלית מובילה. ארבעה נגנים שמנגנים על גיטרות, סקסופונים, חליל צד, בס דומיננטי ותופים/כלי הקשה/ויברפון. מוסיקה מלודית ומאד דינמית. סולן עם קול נעים ששר באנגלית במבטא סביר בהחלט. הסגנון מזכיר את Gnidrolog (למי שמכיר). בקיצור - מומלץ מאד. יצא גם בדיסק לפני כמה שנים טובות בלייבל Decoder השוויצרי, אבל קשה מאד עד בלתי אפשרי לאתר היום עותקים. http://www.yousendit.com/download/L2ZMtYZTkY8%3D

אלבום מצויין

באמת יופי של אלבום - הרכב בלתי-מוכר משוויצריה עם מוסיקה מעניינת, ביצועים מדויקים עם הרבה רגישות לדקויות. יצירת הנושא (מובינג און) מוצלחת מאוד, כמו גם הקטע 'דון' (Dawn) שמנסה לדמות זריחה. האלבום מופץ ברשתות ביטורנט, חובה להוריד.

B a z a

New member
תזמון יפה לביקורת ../images/Emo13.gif

רק יש לך טעות קטנה - רשמת "בסוף שנות ה-70" במקום "60".

תודה, הטעות תוקנה

תודה על תיקון הטעות. אגב, יש בלוג שנקרא Prog not Blog באתר בלוגר, שמפרסם כל יום אלבומים חדשים - מאוד שימושי וגם מאוד פופולרי, מסתבר.

GentleGiant

New member
בלוג מעניין

איך אתה יודע שהוא גם פופולרי? ובאמת, איך יצא התזמון המוצלח לביקורת?

פופולריות ותזמונים

פופולרי כי יש מונה-כניסות למטה מימין, שבו כתוב 309,689 תוך תשעה חודשים בלבד
תזמון מוצלח, כיוון שכנראה ששנינו הורדנו את האלבום מאותו מקום, או באותה דרך, או באותו "גל" של הורדות שנבע מגילויו ברשת...

עמית ע

New member
רק "כנראה"

אבל לא. אני מכיר את Circus עוד הרבה לפני. אם הייתי מכיר את הבלוג לא הייתי טורח ומעלה את האלבום ל-YouSendIt בעצמי, לא כך?

בסדר, בסדר

אבל לאחרונה ראיתי את האלבום הזה מופיע בהמון אתרי-שיתוף ממש במקביל, כך שהנחתי שאתה חלק מאותו גל. מסתבר, אגב, שיש רשת של בלוגים שמפיצה רפיד-שרים בלי חשבון, של כל דבר, מכל מקום. הטריק הזה של להסתיר את הלינק לאלבום בתוך ה'קומנטס' הוא אחד הדברים המשעשעים ביותר שנראו לאחרונה בבלוגוספירה, הלא כן?

B a z a

New member
הוא שם את האלבום כאן כי אני ביקשתי

ואני רציתי להשיג את האלבום כבר הרבה זמן.

למעלה