cinelli experience, ridley compact עזרה בבקשה

eitan150

New member
cinelli experience, ridley compact עזרה בבקשה

שלום לכולם אשמח לחוות דעת... אני מתלבט בין שני דגמים, לשניהם אותן מערכות ומחיר דומה ,לרוכב מתחיל המחפש אופניים שהם קצת מעל אופני כניסה cinelli experience ridley compact תודה רבה

@David

New member
לך על הצבעים שעושים לך את זה. אין שום דבר

דרמטי שיעשה לך הבדל בין שני הדגמים הנ"ל. אם אתה יכול מבחינת המוכר - תנסה רכיבת מבחן על שתיהם, יתכן שאחת הגאומטריות (למרות המידה הרשומה הזהה) תתאים יותר למידות גופך וזה כבר הבדל סופר דרמטי.

inspired rider

New member
אתה תחרותי או "קומפורט"...

חתך הצינורות של הרידלי קומפקט זהה לזה של רוב הצינורות של הדמוקלס של רידלי ולפיכך גם משנה את התנהגות השלדה ליותר תחרותית. הוסף לזאת את המזלגות של רידלי שמגיעים עם rake 43 מ"מ וקיבלת שלדה שפוטנציאלית תחרותית כמו הדמוקלס. הצ'ינלי אקספיריאנס היא שלדה שפונה יותר לקהל בראשית דרכו על אופני הכביש ומאפשרת יותר נוחות (חתכי הצינורות אינם "קיצוניים" בעיצובם) ומורכבת עם מזלג בעל rake 45 מ"מ - יותר נוחה חד משמעית. הנתונים בידך, הבחירה שלך. בהצלחה, רז.

boldy

New member
אני רוכב על ridley compact

כבר מעל שנה וחצי, והחיוך לא יורד לי מהפנים כל רכיבה (גם הקשות). ממולץ. עפר

רכבתי על CINELLI EXPIRIANC שנתיים..

ולאחרונה עברתי לFELT Z35 ותאמינו לי או לא, למרות שפרסמתי כמה פעמים שמוכר... תכלס, לא ממש ממהר למכור אותן, אני עדיין רוכב עליהן לסירוגין כי.... איך נגיד את זה... אופניים עם נשמה? האופניים האלו היו הכניסה השניה הכי טובה שיכולה הייתה להיות לי לכביש ובאו אחרי אפוני ג'איינט ACR ישנים שקניתי יד שנייה ונגנבו מחדר האופניים(נסיון חיים שכזה, אופניים צריכות להיות חלק אינטגראלי מהריהוט בבית, ואיזה מזל שאני רווק|גאוה|
) היה מאוד קשה לשכנע אותי לעבור לקרבון ולנסות מותג אחר, לא הייתי רחוק מלנסות שלדת קרבון של CINELLI פשוט היה לי דיל קצת יותר אטרקטיבי על אופניים אחרים. על הצ'ינצ'ילה הלוהטת(הCINELLI
) מורכבים גלגלי ונטו ומערכת וולוצ'ה 10 של קומפניולו ובמשך שנתיים פשוט נהנתי.. ממש נהנתי!! ממליץ בחום על הצ'ינלי!!

liora42

New member
יש לי גם cinelli experience ואחלה אופנים....

יש לי גם אופני cinelli experience והם אחלה אופנים לאחרי אופני כניסה... אז בהצלחה.... :)

למעלה