cici מתוקה ..

cici מתוקה ..

מתוקה אני פה בשבילך .... תמיד .. להקשיב לדבר וסתם לפטפט ... וזה יכול להיות גם בחוץ בחיים המציאותיים שלנו ... הווידוי שלך נגע לליבי ומעריכה אני את האומץ שלך לגלות את זה .. שלך באהבה מכל הלב .. שרון @}-}---

cici

New member
שרון

אני לא מפסיקה לבכות ואני כל כך מתרגשת. תודה לך ,את לא יודעת מה זה עשה לי עכשיו טוב שיש חברות כמוך.

סיסי כנסי לכאן רגע

תשמעי משהו את צריכה להיות חזקה, אני חושבת שאת לא מנצלת את החברים הוירטואליים מספיק. יש לי אדם קרוב שנפגע ממשהו לא אגיד מה, אני עצמי גם,אבל לא בגלל הערה של מישהו אבכה. את צריכה להיות חזקה, אסור לך להשבר, ואם כן אז כנראה שאת שומרת הרבה בבטן. אז גם אני כאן אם תרצי, תהיי מי שאת ואיך שאת. שוב סיסי אני כאן תמיד יונית

cici

New member
יונית.

אני לא בכיתי בגלל הערה של מישהו בטח לא מארבל!! בכיתי כי לא האמנתי שאמרתי את זה. אני נשבעתי לעצמי שלא אפרסם זאת לעולם ובכל זאת עשיתי את זה. אבל כבר לא יכולתי לראות את ההערות המטופשות של ארבל ,ועניתי לו ומהעצבים יצא לי גם סוד ששמור כל כך הרבה זמן! אבל עכשיו אני מחייכת שוב וזה בסדר . יש אנשים ניפלאים כאן שנותנים לי הרגשה כל כך טובה ואחד מהם זה בלו לאב!!! ואני לא אתן לאף אחד להעליל עליו עלילות כי הוא חבר אמיתי!!

לך סיסי יקירתי..........

מה שחשוב זה הרגש שלך........ ואני חושבת שאת הכי חזקה בגלל שהוצאת ואמרת את מה שהרגשת.... חשוב להוציא כל מה שעל הלב... זה אנחנו .. זה הלב וזה הנשמה.... וכל הכבוד לך... את פשוט מקסימה........ ורואים שיש לך לב ענקיי......... שלך...תמיד. מתי שרק תירצי.........חוקרת

cici

New member
חוקרת פרטית

את תמיד מגיבה לכולם וגם לי ואני יודעת שתמיד אוכל לדבר איתכם על הכל. עכשיו אני מרגישה כל כך נקיה ומאושרת. וזה בזכותכם אנשים מקסימים!!

סיסי

לי יש בעיה מהעבר הרחוק חשבתי שהשתחררתי ממנה אבל כמה שאני גדולה תמיד כשמזכירים לי אותה אני בלחץ. זה ממש נורמלי. יודעת מה? מסתבר שהחיים עוד צופנים לנו הפתעות. יונית

למעלה