Christ Church (Anglican) ה"תעלומה" :

rotemfiji

New member
Christ Church (Anglican) ה"תעלומה" :

בוקר טוב לכולם ! אולי מישהו יעזור לפתור לי את תעלומת הצריח\מגדל (או איך שזה ניקרא) הנעלם. כבר לפני הרבה זמן כתבתי באתר אצלי על Christ Church שבנצרת. היה חסר לי מידע, הסברים ותמונות על המקום והתחלתי לעבוד על שיפוץ הדף באתר. תוך כדי עבודה על הדף פנו אליי מויקיפדיה העולמי וביקשו מספר תמונות מהכנסייה הנ"ל וממקומות שונים באתר. החבר'ה מויקיפדיה נתנו לי תמונה שביקשתי שצויירה ב-1872 של הכנסייה. בתמונה רואים בבירור שלכנסייה הייתה תוספת על גגה (צריח\מגדל) וכיום הוא כבר לא נמצא. מישהו יודע מה קרה לו? מתי הוא נעלם\הושמד\נהרס? ומה הסיבות לכך? אפילו החבר'ה מויקיפדיה לא ידעו את התשובה והייתי שמחה לכתוב על כך באתר ולהכניס גם לויקיפדיה. אגב- איך אפשר להיכנס ולצלם מבתוכו? אני חושבת שפועל שם בית ספר היום, האם זה נכון? ולמי אני פונה לקבלת אישור כניסה ?

rotemfiji

New member
ועוד משהו-איך קוראים לכנסייה הזו בעברית??

אני יודעת רק את שמה באנגלית.

salt of earth

New member
הכנסייה האנגליקאנית

כמו באנגלית

salt of earth

New member
והנה רעיון מצוין

חבר הפורום Xspirit לומד שם
תבקשי ממנו פרטים על הבית ספר והכנסייה
אני מקווה שהוא יצליח לראות את ההודעה הזאת, כי הוא נעלם לתקופות ופתאום מופיע לנו בהפתעה.

rotemfiji

New member
אחלה, אני אשלח לו מסר. לא ידעתי שהוא עדיין ב

בית ספר.

salt of earth

New member
יש שם בית ספר נכון

אני לא מכירה את הכנסייה הזאת טוב מאוד כי השער שלה תמיד היה סגור כשעברתי שם בדרכי לצופים
אני אנסה לשאול לך את אבא שלי אם הוא יודע, אבל בטוח שליון יכול לעזור לך. אני רק יודעת שהכנסיה לבית ספר "אל ג'רינה" הוא בצד השני.

rotemfiji

New member
אשמח מאוד! ואת יודעת מה קרה לצריח שלה??

חבל שהמקום שם מוזנח ומלוכלך, בכלל רוב המקומות הקדושים בנצרת באותו המצב וזה מאוד מפוספס וגורע מהקדושה והיופי של המקום.

salt of earth

New member
נכון, לצערי הרב. כך נראים המקומות של נצרת

הכי מרגיז אותי זה לעבור בכיכר של המעיין ושם אם שמת לב יש זכוכיות עבות מאוד שמכסות את הממצאים הארכיולוגייים שמצאו לעיר הקדומה של נצרת, והזכוכית כל כך עבה, אבל בכל זאת מישהו הצליח לשבור אותה
לא יודעת איך. האיזור בו נמצאת הכנסייה האנגליקאנית זה איזור השוק ולרוב משפחות עניות חיות שם, הייתי עוברת שם כל שבוע בדרכי לצופים אבל כבר איזה עשר שנים שלא עברתי שם

למעלה