burgerlover30
New member
choux תל אביב
מדובר במיזם חדש של קינוחים איכותיים שמגיעים במשלוח לאיזור תל אביב-רמת גן
הם עובדים בשעות הערב בלבד (18:00-24:00)
בננה שוקו: "עוגת שוקולד רכה, שכבת בננות אפויות, קרם שוקולד וטיפות קרם קרמל".
עוגה שוקולדית טעימה ממולאת בבננות אפויות במרקם מושלם(מרגישים חתיכות קטנטנות של בננה) ו"טיפות" קרם טעים בטעם עדין של קרמל. מעל יש נגיעה של שבבי קקאו. היה פשוט מושלם(19 ש"ח)
קינוח מאוד מאוד טעים - כל מי שאכל נהנה
קראנצ'י מאנצ'י - "ביסקוויט אגוזי לוז, מילוי שוקולד חלב, טופי וניל ופקאנים קלויים."
נתחיל מהביסקוויט - על הגבול המדוייק שבין פריכות לרכות עם טעם מודגש של אגוזים - הייתי מוכן לאכול ביסקוויטים כאלה כל יום עד סוף חיי, מעין סנדוויץ של 2 ביסקוויטים היה קרם שוקולד חלב איכותי עם שכבה של קרמל שקצת נדבק לשיניים אבל עדיין היה טעים(לטעמי קצת מלח היה עוזר לאזן את המתיקות) שתי הקצוות של הקינוח היו טבולים בשוקולד ומעל פקאנים שלמרות התיאור לא היו מספיק קלויים. גם מאוד טעים(23 ש"ח)
למחרת שוב לקחנו את הקינוחים והוספנו
אקלר דולצ'ה - "אקלר במילוי שוקולד דולצ'ה ולרונה וקראנץ' אגוזי לוז מסוכרים."
דווקא מזה לא נפלתי - בסה"כ אקלר טעים(הדולצ'ה הוא שוקולד לבן מקורמל עם טעם די עדין ואנמי(25 ש"ח) המחיר לא מוצדק לטעמי
השירות היה נהדר(דרך צ'אט פייסבוק וטלפוני)
המשלוח היה חינם ובפעם השנייה קיבלנו גם 10% הנחה בגלל שהזמנו יום קודם.
סה"כ מיזם נהדר - אני מאוד מקווה שיצליח להם
קישור לאתר
מדובר במיזם חדש של קינוחים איכותיים שמגיעים במשלוח לאיזור תל אביב-רמת גן
הם עובדים בשעות הערב בלבד (18:00-24:00)
בננה שוקו: "עוגת שוקולד רכה, שכבת בננות אפויות, קרם שוקולד וטיפות קרם קרמל".
עוגה שוקולדית טעימה ממולאת בבננות אפויות במרקם מושלם(מרגישים חתיכות קטנטנות של בננה) ו"טיפות" קרם טעים בטעם עדין של קרמל. מעל יש נגיעה של שבבי קקאו. היה פשוט מושלם(19 ש"ח)
קינוח מאוד מאוד טעים - כל מי שאכל נהנה
קראנצ'י מאנצ'י - "ביסקוויט אגוזי לוז, מילוי שוקולד חלב, טופי וניל ופקאנים קלויים."
נתחיל מהביסקוויט - על הגבול המדוייק שבין פריכות לרכות עם טעם מודגש של אגוזים - הייתי מוכן לאכול ביסקוויטים כאלה כל יום עד סוף חיי, מעין סנדוויץ של 2 ביסקוויטים היה קרם שוקולד חלב איכותי עם שכבה של קרמל שקצת נדבק לשיניים אבל עדיין היה טעים(לטעמי קצת מלח היה עוזר לאזן את המתיקות) שתי הקצוות של הקינוח היו טבולים בשוקולד ומעל פקאנים שלמרות התיאור לא היו מספיק קלויים. גם מאוד טעים(23 ש"ח)
למחרת שוב לקחנו את הקינוחים והוספנו
אקלר דולצ'ה - "אקלר במילוי שוקולד דולצ'ה ולרונה וקראנץ' אגוזי לוז מסוכרים."
דווקא מזה לא נפלתי - בסה"כ אקלר טעים(הדולצ'ה הוא שוקולד לבן מקורמל עם טעם די עדין ואנמי(25 ש"ח) המחיר לא מוצדק לטעמי
השירות היה נהדר(דרך צ'אט פייסבוק וטלפוני)
המשלוח היה חינם ובפעם השנייה קיבלנו גם 10% הנחה בגלל שהזמנו יום קודם.
סה"כ מיזם נהדר - אני מאוד מקווה שיצליח להם
קישור לאתר