choux תל אביב

burgerlover30

New member
choux תל אביב

מדובר במיזם חדש של קינוחים איכותיים שמגיעים במשלוח לאיזור תל אביב-רמת גן
הם עובדים בשעות הערב בלבד (18:00-24:00)

בננה שוקו: "עוגת שוקולד רכה, שכבת בננות אפויות, קרם שוקולד וטיפות קרם קרמל".
עוגה שוקולדית טעימה ממולאת בבננות אפויות במרקם מושלם(מרגישים חתיכות קטנטנות של בננה) ו"טיפות" קרם טעים בטעם עדין של קרמל. מעל יש נגיעה של שבבי קקאו. היה פשוט מושלם(19 ש"ח)
קינוח מאוד מאוד טעים - כל מי שאכל נהנה

קראנצ'י מאנצ'י - "ביסקוויט אגוזי לוז, מילוי שוקולד חלב, טופי וניל ופקאנים קלויים."
נתחיל מהביסקוויט - על הגבול המדוייק שבין פריכות לרכות עם טעם מודגש של אגוזים - הייתי מוכן לאכול ביסקוויטים כאלה כל יום עד סוף חיי, מעין סנדוויץ של 2 ביסקוויטים היה קרם שוקולד חלב איכותי עם שכבה של קרמל שקצת נדבק לשיניים אבל עדיין היה טעים(לטעמי קצת מלח היה עוזר לאזן את המתיקות) שתי הקצוות של הקינוח היו טבולים בשוקולד ומעל פקאנים שלמרות התיאור לא היו מספיק קלויים. גם מאוד טעים(23 ש"ח)

למחרת שוב לקחנו את הקינוחים והוספנו
אקלר דולצ'ה - "אקלר במילוי שוקולד דולצ'ה ולרונה וקראנץ' אגוזי לוז מסוכרים."
דווקא מזה לא נפלתי - בסה"כ אקלר טעים(הדולצ'ה הוא שוקולד לבן מקורמל עם טעם די עדין ואנמי(25 ש"ח) המחיר לא מוצדק לטעמי
השירות היה נהדר(דרך צ'אט פייסבוק וטלפוני)
המשלוח היה חינם ובפעם השנייה קיבלנו גם 10% הנחה בגלל שהזמנו יום קודם.

סה"כ מיזם נהדר - אני מאוד מקווה שיצליח להם
קישור לאתר

salo22

New member
תודה, מעניין

איך אתה משווה את את האופציה הזו, למקומות המועטים יחסית ולא מדהימים במיוחד, שמציעים קינוחים אישיים או "פטיסרי" בתל אביב ? אנחנו בסופ"ש בעיר והרעיון להזמין מהם הוא לא רע, אבל חשבתי גם על טייק אווי מכמה חשודים אחרים, למרות שלא עולה משהו משמעותי מידי בזיכרון מהעבר, במרכז העיר.
אגב נראים בהחלט מאוד אישיים, אבל עדיין סביר לזוג להתחלק על כמה אופציות או להזמין כבר מראש שניים מכל סוג ?

burgerlover30

New member
האמת מבחינת מחיר וגיוון הם בסדר גמור

אני לא מכיר הרבה מקומות שלוקחים פחות מ35 שקל לקינוח אישי ועוד מציעים משלוח חינם ו10% על הזמנה מוקדמת ככה שמבחינת עלות הם בהחלט לוקחים לעומת רולדין למינהם.
אם אני צריך להשוות מבחינת איכות - כמובן שיש יותר איכותיים אבל כולם גם מאוד בנאלים(כמה כבר אפשר לאכול מילפיי או קיפוד) הקינוחים שלהם די מעניינים ויחודיים.
הקינוח קראנצי היה מספיק בהחלט לזוג מבחינת גודל ומתיקות, את העוגת שוקולד בננה לא הייתי חולק עם אף אחד
אם אני כן צריך להמליץ על מקום אחר זה יהיה נולה בדיזינגוף
הקינוחים שלהם אמנם לא זולים אבל פשוט מטורפים
אפשר להכתיר את המאד פאי שלהם בתור הקינוח הכי שווה באיזור המרכז ואני לא מגזים

salo22

New member
רב תודות

אני חושב שננסה אותם ונחליט בעצמינו
לפי הפייסבוק הם עובדים השבוע רק בשישי ושבת בניגוד לאמצ"ש הרגיל.
לגבי נולה, לצערי מאוד רצינו לאהוב בעבר אבל לא ממש התחברנו למתוקים של המקום, לא ניסינו את המאד פאי לדעתי, יותר הלמון בארס ועוד כמה אייטמים, היה מאוד ביתי ודי פשוט, אבל לצערי לא תמיד במובן הטוב.. חוסר איזון במתיקות, לרוב יותר מידי, חומרי גלם די פשוטים ושום דבר שהשאיר חותם משמעותי.. לא יצא לנסות בשנה האחרונה..

salo22

New member
אלוהים אדירים

סיימנו זה עתה את המשלוח שלהם, שכלל דגימה נאה מאוד של כל הליין החודשי. זה היה פסיכי, פשוט פסיכי, מאיפה צצו החבר׳ה האלה ?
היה סופר נפלא והפתעה עצומה, הרחבה בהמשך, הרבה תודה על הטיפ הזה.

trilliane

Well-known member
מנהל
נשמע מגניב אבל גם מתוק להחריד; עד כמה הם מתוקים?

הבעיה שלי עם רוב הקינוחים המוכנים היא מתיקות מוגזמת (עבורי), ואני נרתעת במיוחד כשאני קוראת רכיבים כמו קרמל / טופי / משהו מסוכר. איך הם מהבחינה הזאת?

למעלה