Chicago

yellowup

New member
Chicago

Yes. I am renting an apartment with some other people and after many efforts I finally found a job.

yellowup

New member
Israleis in Chicago

אני עובד כקצין ביטחון בדאון טאון שיקגו. אז איפה כל הישראלים? מאז שאני כאן פגשתי ישראלי אחד (לאחר שבניו יורק לא עובר יום אחד שלא רואים ישראלים).

Mירב

New member
נכון...

גם אני בקושי פוגשת ישראלים אבל מסתבר שיש... כמובן שלא בכמויות כמו בניו-יורק... בכל זאת: שיקגו...(פחחח...איזה דיכאון!) - ממתי אתה פה ולכמה זמן?... יש מעין "מועדון-חברים" שנקרא ICC יענו Israeli Community Chicago- בעבר Chicago Yisraelim - הם מתקשרים דרך רשימת אימייל מאובטחת דרך Yahoo Groups קבל קישור צריך להירשם כמובן - אני בטוחה שתסתדר - אם לא שלח לי מסר

shadoman

New member
תודה אבל...

ה- ICC הזה נראה נחמד אבל זה לא מי יודע מה מה שאני מחפש. אני סתם רוצה לפגוש ישראלים איתם אוכל לדבר ולבלות. אני בשיקגו כבר כמעט חודשיים ואני שוכר דירה עם עוד כמה אנשים מכאן. אני לא בדיוק יודע כמה זמן אשאר אבל זה יהיה לפחות לשלושה חודשים הבאים (אם לא אקפא מקור, מה שסביר בהחלט שיקרא). איפה את גרה? כמה זמן?

Mירב

New member
אני לא מבינה...

מי אתה? SHADOMAN? YELLOWUP?... אניווי... דרך ICC אפשר לפגוש חבר'ה ישראליים או ע"י הצטרפות לאירועים שמתארגנים או ע"י פירסום אימייל או טלפון ברשימת הדיוור שלהם. שווה לנסות. אופציה אחרת היא פשוט ללכת לקניונים (MALLS) ושם, בעגלות / דוכנים יש מלא ישראלים שמוכרים כל מיני שטויות. החבר,ה שאתה גר איתם לא ישראליים? ומקום-העבודה שלך?? איך בכלל הגעת לכאן? (מה הביא אותך לפה?...) אתה מוזמן לכתוב לי במסרים אם אתה רוצה

yellowup

New member
הסבר

אני שניהם. זה קורא ששוחכים את שם המשתמש. בכל מקרא, הצטרפתי ל- ICC וכבר קיבלתי משם מידע. אז תודה על הרעיון. אני גר עם אמריקאים, לא ישראלים. הגעתי לפה בלי סיבה אמיתית. היתי צריך מקום להתמקם אז החלטתי על שיקגו. אני עובד כמאבטח בבניין ב- LOOP. מה אתך? מה את עושה פה?

Mירב

New member
אההה

ראיתי את ההודעה באימייל ותהיתי האם זה אתה...! נו, יופי!! איזה "מידע" קיבלת? איך זה שלפעמים יש לך אנגלית ולפעמים עברית? Mירב

shadoman

New member
המידע

יש מקום ב- 3114 W Devon שמשדרים את הערוץ הישראלי. אני מקווה לבדוק את זה ביום חמישי. לגבי העברית, זה תלוי איפה אני מוצא גישה לאינטרנט. אז מה אתך? מה את עושה בשיקגו?

Mירב

New member
איזה שירשור משעשע!!

כפי שבוודאי שמת לב, הפורום הזה לא פעיל (חוץ מעכשיו בגלל החסימות אצלנו...) בכל אופן לגבי האינטרנט אז הבנתי - מה שהתכוונתי זה שאם יש לך עברית אז כנראה שיש לך קשר עם ישראלים?... לגבי מה אני ומי אני וכו...אוי זה סיפור ממש ארוך ומייגע והאמת היא שלא כ"כ בא לי לכתוב כאן את הכל...
איך היה הערב במקום ההוא? - מהזה? בר? מועדון?...

למעלה