Chez Romy

La la la 20

New member
Chez Romy

לרב אני משתתפת שקטה בפורום הזה... קוראת, מתעניינת ומתבדחת לי להנאתי מהביקורות. אמנם יכולותי הורבליות הן לא כשל חברי הפורום ואני אף פעם לא זוכרת את ההגדרה המדויקת של המנה אבל אני חייבת להגיד שנהנתי! האוירה האינטימית המקום בורדלי מעט אבל עדיין שומר על סטטוס גבוה של מסעדה צרפתית יחודית היין נגמר במהירות (היינו זוג) המנות אחרונות היו מעולות (היה שם גם סופלה שוקולד) ועוד מנה עם תותים והשירות אישי נהדר אני לא יודעת למה הופתעתי שכל פעם שהגיעו המנות המאפרה הועפה מהשולחן... זה לא כזה ברור מסתבר. אני אנסה להיזכר מה אכלתי (היה שם קרפצ'יו מעולה לפתיחה בנימוחות ובחמיצות הנדרשת) (כבד אווז עשוי מדיום עם מרקם משגע ביקשנו ואף קיבלנו טיפה אקסטרא עם כרישה מעל) המחית תפו"א היתה במינון הנכון עם שברי בצל מטוגן מעל. מעולה מומלץ בחום!

beeyourself

New member
אכן מצויין../images/Emo45.gif

טרם יצא לי לבקר בסניף השני אבל בסניף הזה גם אנחנו נהננו מאוד. היה מגוון של מאכלים והכל היה טרי וגם השירות היה נעים.

Benjamin Turner

New member
פסול חיתון!

מה זה זה כבד אווז?
כנראה שזב"חניקיות הולכת עם קמצנות ולהפך
שמחה שנהנית

Benjamin Turner

New member
אכן, זב"ח=זכויות בעלי חיים, זב"חניק

פירושו לוחם למען (או סתם בעד) זכויות בעלי חיים. אגב, ננה, את יכולה לקרוא לי אירית (או בנג'י).

Benjamin Turner

New member
תאוותי לבשר אינה רוויית אשמה כלל

וכלל (אני קרניבורית גאה-מתנגדת בעוז לתנאי אחזקת בעלי החיים עד להגעתם לצלחתי אך לא לעצם אכילתם), אולם יש גבול, וכבד אווז ועגל חלב נמצאים הרבה מאחוריו.

Benjamin Turner

New member
ברור שלא. יש גבול לרשע.

עגל חלב וכבד אווז הם שני "מוצרים" מן החי שלא ניתן לייצרם מבלי להתעלל קשות בבעלי חיים (בניגוד ל"מוצרי" בשר אחרים). ברשותך, בזאת אני מפסיקה את הדיון, משום שזה בבירור לא הפורום

ננה f

New member
חןחן על ההסבר

אכנה אותך כבחירתך. לא הבנתי שזה מקום רגיש.

Benjamin Turner

New member
רגיש? ../images/Emo6.gif

חסה וכרפס, חשבתי שזה פשוט יהיה נוח יותר. את מוזמנת לכנותני כרצונך.

La la la 20

New member
Dear בנג'י

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה... אמציה ז"ל לא מכיר מסעדות ברמה הזו בכלל... תני לו ארוחת בוקר קונטיננטלית בקיבוץ P: אני חייבת לציין שהרבה זמן לא נהנתי ככה מכבד אווז

למעלה