~~Chevrolet Summer Vibes~~

• פותח הנושא CYT
  • פורסם בתאריך

CYT

New member
~~Chevrolet Summer Vibes~~

זה מתחיל היום החל מהשקיעה ונמשך בכל יום רביעי בחודש יולי !!! במועדון השברולט (רחוב המנור 9 בחולון) הכניסה חינם !!!!! מופעי מוסיקה ולהקות צעירות, תחרות דיג'יי ההיפ הופ הבא, טורניר פלייסטיישן ארצי , מופעי ראווה של הרכבי ברייקדאנס, קפוארה והיפ הופ, בריכה ובר מוסיקה ענק , מתחם ספורט רחוב אקסטרים – רמפות לסקייטרים ובייקרים ומסיבת ריקודים אל תוך הלילה והערב על הבמה באים לתת בראש סוליקו, אקסום וקאשי !!! לג'מעת המעגל הראשל"צי - לא לדאוג יהיה מגניב לחלוטין מה הסטייל שלך ? הפלאייר מצורף להלן ולדי.

Self Made

New member
צריך להירשם לפני זה או שפשוט באים לשמה?

ואיזה גילאים?

CYT

New member
הרשמה לפני

נכון לעכשיו סגרתי את הדי ג'יים להיום, אבל ההרשמה פתוחה עד ה11.07 החל מהשבוע הבא מגיעים די ג'יים מBPM וכו' השברולט כמנהגו פותח את שעריו בפני נוער בעיקר, ככה שהציפייה בעיקרה היא לתיכוניסטים עם מספר מכובד יחסית של הסתייגויות של חיילים ומתגייסים טריים למיניהם אגב, שכחתי לציין את העובדה שאירוע ההיפ הופ בחסות חלילית ומכללת BPM ושלל תאגידים אחרים
ותחרות הדי ג'יים נושאת פרסים ואם זכרוני אינו מטעני הפרס הראשון הוא פיינל סקראץ' או משהו כזה ובין הקהל יוגרל קורס לימודים בBPM ולדי.

skretch

New member
פיינל סקראץ'? שיוו איזה פצצה זה

אם היה לי סלקשן נורמלי הייתי מנסה =\

CYT

New member
לפי כוכב ראשון../images/Emo13.gif

סתאםםם הפתיחה הרשמית היא בשעה 19:00 כשאת תחרות הדי ג'יים אני אתחיל בסביבות 20:00- 21:00 הכתובת היא רחוב המנור 9, אזור התעשייה חולון למי שיש קשיים באיך להגיע מוזמן לפנות אליי או אל אריאל(נודבת בובלעך
)

תגיד

בייקרים וסקייטרים גם צריכים להרשם או שזה פתוח לכולם? ונשמע אם הלך טוב היום נבוא שבוע הבא..[:

CYT

New member
אני אנסה לא להישמע משוחד ולהגיד בכנות

הפאק העיקרי אתמול הייתה הכמות המזערים יחסית של האנשים המקום היה מוכן לקבל כמה מאות של אנשים, כשבסופו של דבר חלה הסתכמות נורא מינורית בכמות דבר בעייתי בשל העובדה כי הפרסום החל אך ורק לפני שבוע בכל אופן, לדעתי הארגון היה ממש בנזונה, והאטרקציות שהוצעו לבאים היו סופניות לחלוטין אני מדבר על סנוקר, שולחנות כדורגל, פלייסטיישן,בריכה, ומגלשות מים מתנפחות, רמפות לסקייטרים ובייקרים וגם אקסום וקאשי באו ונתנו אחלה בעולם של הופעות אבל שוב, כמות האנשים ביאסה והרצליחה להרוס את הוייב המגניב שיצרנו סביב זה בקיצור אני חותר לדבר אחד... תבואו באירועים הבאים יהיה מגניב פי 20 מילה מבומבהקלאט ומגוון המומחים האורבניים

למעלה