~~Chevrolet Summer Vibes~~

• פותח הנושא CYT
  • פורסם בתאריך

CYT

New member
~~Chevrolet Summer Vibes~~

שברולט סאמר וייבס - מה הסטייל שלך ?! חולון 2007 כל יום רביעי החל מהשקיעה 4,11,18,25 ליולי במועדון השברולט בחולון FreeStyle Hip Hop שי 360,סוליקו, אקסום, קאשי ועוד... ~ FreeStyle DJ האם אתה די ג'יי ההיפ הופ הבא ? המעוניינים להתחרות 050-7652251 ~ FreeStyle Skate & Roll יוני אטינגר ויאיר ווינר מזמינים אתכם הסקייטרים והבליידרים לאליפות העיר בסקייט, BMX, קולרס ומופעי ראווה ~ FreeStyle PlayStation אליפות העיר בפלייסטיישן Tekken,WRC ועוד.. ~ FreeStyle Bar בריכה ובר מוסיקה ענק ~ FreeStyle Breakdance מתחם ברייקדאנס, קפוארה והיפ הופ ~ FreeStyle Chevrolet Party מסיבת לילה מטורפת בין הקהל יוגרל קורס מוסיקה יוקרתי מבית מכללת bpm פרסים יוקרתיים בתחרות די ג'יי היפ הופ מבית חלילית בשיתוף: מכללת bpm, חלילית, ישפאר,אדרנלין, DC, רשת קהילה ופנאי, עיריית חולון. והכי הכי חשוב.... הכניסה ח-ו-פ-ש-י-ת !!!!! מועדון השברולט, רחוב המנור 9 אזור התעשייה חולון - 5580881 ולדי.

skretch

New member
אין לי מושג איך השברולט

אבל מסיבת סקייט וסוליקו נשמע טוב מאוד

Poetic Death

New member
יאמאן!

בטח נחרוש על כל האירועים האלה

CYT

New member
למיטב ידיעתי

אתם מופיעים באירוע ב11 לחודש

CYT

New member
בהצלחה שיהיה שלך

נשמח לצפות בכישורים שתפגין על העמדה

CYT

New member
טכנית יש פיצול מסויים בין האומנים

כך שלא כולם מופיעים יחדיו בערב אחד שי 360 מתקלט ב18 ולפי הפרטים שנמסרו לי ע"י המנהל ב4.07 מופיעים סוליקו ואקסום אבל אל תתפסו אותי במילה אופן מייק יש מצב שיהיה, אני צריך לבדוק את האופציה הזאת למרות שרוב הסיכויים שלא

CYT

New member
איזה יופי

אפ אפ אפ אפ אפ אפ אפ אפ אפ אפ אפ אפ

BarUshE

New member
נרשמתי לתחרות..../images/Emo192.gif../images/Emo31.gif

ולדיייייייייייי אוהב אותךךךךךךךךךךך :] |אוהב| .BAR H
[](^_^)[]

למעלה