Chart prediction

Salem

New member
Chart prediction

לCome Into My World? אני אומר מקום 6-7... זה שבוע קשה... וזה מתוך דיסק מאוד נמכר שבן יותר משנה... מה אתם אומרים?

לימבו

New member
לא!!!!

ווסטלייף יוצא ב-4/11... למזלנו. הם מתחרים של דני... בינתיים דוטמיוזיק כותבים שכריסטינה אגילרה, קולדפליי ו"סטפס" (אגב, טעות בשם השיר... "בייבי דונט קראיי" כתוב, וזה בעצם "בייבי דונט דאנס" אבל למי בכלל אכפת?) משום מה קיילי עדיין רשומה ב-4/11 אבל בטח השבוע יעבירו את זה. בעיקרון אין ריליסים חזקים מאד באותו שבוע, אבל שבוע לפני כן יש, סביר להניח שהם לא ירדו: שאגי, ווסטלייף, מובי, שאקירה, מדונה... אבל אני מבטיח לכם- זה טופ 10! אחרת חבל לנו על הזמן...

Shai B

New member
הסינגלים שיוצאים ב-11.11 בבריטניה:

Christina Aguilera featuring Redman - Dirrty The Alice Band - (Don´t Fear) The Reaper Blazin´ Squad - Love On The Line Mariah Carey - Through The Rain Eva Cassidy - Imagine Coldplay - Scientist Phil Collins - Can´t Stop Loving You De Nuit - All That Mattered Ginja & Lee-O - Del Boy´s Tune Kirsty Hawkshaw - Fine Day Jennifer Lopez - Jenny From The Block Kylie Minogue - Come Into My World Monica - All Eyez On Me (12" Only) Pet Shop Boys - London Santana featuring Michelle Branch - Game Of Love S Club - Alive Shakira - Objection (Tango) Shy FX & T Power featuring Di & Skibadee - Don´t Wanna Know Will Smith - A Thousand Kisses Bruce Springsteen - Lonesome Day Steps - Baby Don´t Dance Sugababes - Stronger/Angels With Dirty Faces Tenacious D - Wonderboy Tweet - Boogie2Nite/Smoking Cigarettes Xzibit - Multiply אלו הם הסינגלים שיוצאים ביום שני ה-11 לנובמבר בבריטניה. זהו בהחלט שבוע קשה.

לימבו

New member
מאיפה הרשימה? זה כבר עודכן

בדוטמיוזיק? בכל מקרה, אכן זה שבוע די קשה... שאקירה, וויל סמית´ וברוס ספרינגסטין הם לדעתי המתחרים העקריים, אבל יש גם את ווסטלייף משבוע שעבר... בא לי להמר אבל אני פוחד
שזה לא יתגשם... טוב נו... אני חושב על מקום שישי.

Shai B

New member
הרשימה ב"דוטמיוזיק" ממש לא מעודכנת.

הם כל הזמן טועים! לפי דעתי, המתחרים העיקריים של קיילי הם: שוגבייבס - זהו סינגל מפוצל של שני שירים, מה שיגביר את המכירות, וגם איך אפשר לשכוח ששני הסינגלים הקודמים שלהם נכנסו היישר אל המקום הראשון. כמו כן, יש גם את בלזין סקוואד, שהם מין חבורת נערים ראפרים שכבשו את המקום הראשון עם סינגל הבכורה שלהם. זהו הסינגל השני וההיסטריה עדיין בעיצומה (השיר הזה היה מקום ראשון ב"דה בוקס", ערוץ הקליפים המבוקשים ביותר בבריטניה. ויש גם את הסינגל החדש של ג´ניפר לופז, שרוב הפעמים נכנסת די גבוה למצעד, למרות שאני מצפה שהיא תדחה את הסינגל מכיוון שהוא עדיין לא כל-כך מושמע. אני מצפה שקיילי תיכנס אל העשירייה הראשונה, אולי אפילו לחמישייה. ההשמעות טובות (מקום 21 השבוע ב"אירפליי", מצתעד ההשמעות של הרדיו הבריטי) והביקורות גם די טובות. אבל אסור לשכוח שהסינגל הוא סינגל רביעי שלקוח מתוך אלבום שמכר 1.5 עותקים בבריטניה.

kyliefan18

New member
קולדפליי

עם השיר החדש והמדהים "המדען" גם מהווים "איום" לקיילי אבל השיר שלהם פי 200000 יותר יפה מקאם הזוועה!

למעלה